Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Skapa optimala arbetsplatser med energirådgivning och smarta lösningar

På ett kontor går det åt mycket energi. Det är stora ytor som ska värmas upp på vintern och kylas ner på sommaren. Lokaler ska lysas upp och teknisk utrustning ska alltid vara igång för att styra produktionen framåt. Sedan tillkommer såklart även alla eldrivna prylar i form av kaffebryggare, datorer, skrivare, mikrovågsugnar och tv-apparater. Beroende på vilken typ av verksamhet det gäller kan energiförbrukningen se lite olika ut, men ungefär 50% av driftskostnaderna utgörs av energiförbrukningen på ett kontor och ungefär 70 % i en industrilokal. Detta är med andra ord ett område där du kan spara otroligt mycket pengar genom att satsa på energioptimering i din fastighet. Ta hjälp av ett välrenommerat företag med hög kompetens inom energirådgivning för att se hur du kan använda och spara in på din energi på bästa sätt.  

Vad är energirådgivning?

Genom att optimera energianvändningen kan du minska den med cirka 20 % i miljöer såsom industrilokaler, datahallar och kontorsytor. Hur fungerar då detta? Jo, tar du hjälp av ett företag inom kvalificerad energirådgivning kommer du få råd och tips på lösningar, anpassade till dina lokaler, som kommer kunna sänka dina kostnader, samtidigt som er miljöbelastning reduceras.

Vilka fördelar kan energirådgivning bidra med

Genom att ta hjälp av erfarna och kompetenta energirådgivare kommer du få hjälp med heltäckande rådgivning och på så sätt kunna optimera er energianvändning. Alla komponenter och faktorer undersöks för att visa på var just du kan spara energi och sänka dina kostnader. På så sätt kommer din verksamhet få mer pengar över till annat och kunna satsa på utveckling och nya investeringar för att driva företaget framåt. Det är heller inte bara en stor fördel för den egna verksamheten, utan även ett stort plus för miljön.

Hur du kan skapa en optimal arbetsplats med hjälp av energirådgivning

Genom att tillsammans med energirådgivarna sätta upp tydliga lösningar och mål kommer du inom en snar framtid kunna se konkreta energibesparingar. Kanske kommer ni upptäcka ett område där du inte ens visste att det förbrukades så pass mycket energi? Med rätt energioptimering kommer din fastighet få minskade kostnader och även en långsiktig plan på hur just du kan skapa en optimal arbetsplats.

Tips för att hitta en välrenommerad energirådgivare

Beroende på var ditt företag är placerad kan våra energirådgivare hjälpa dig med energirådgivning i Göteborg och energirådgivning i Stockholm, men också i Norge, Danmark och Finland. Hit söker sig både små och stora företag som vill ha kvalitativ hjälp inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategisk rådgivning.

Andra lösningar du kan dra nytta av

Förutom rådgivning inom energi erbjuds även en mängd andra lösningar för en optimal arbetsplats, bland annat lokalvård i framkant.  Genom standardiserade metoder och rengöringsprogram erbjuder vi lokalvård inom ramen för Coor Cleaning Concept , ett koncept som rör alla typer av lokalvårdstjänster och säkerställer att du som kund får en tillförlitlig, innovativ och kvalitetssäkrad lokalvård.