Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Facility service | Coor

Facility service – fördelar och olikheter

När ett företag strävar efter att vara en mångsidig, innovativ och marknadsledande samarbetspartner är det viktigt att skapa en arbetsmiljö som stödjer ens kärnverksamhet. Facility service spelar en nyckelroll inom detta och används för att optimera ett företags arbetsmiljö för att göra den både trevlig att arbeta inom och att besöka.

Coor erbjuder marknadens mest kompletta utbud av tjänster inom facility service. Kontakta oss idag för en skräddarsydd FM-lösning baserad på dina behov för optimering av dina fastigheter och arbetsmiljöer.

Vad för facility service erbjuder Coor?

Många företag arbetar hårt för att hitta en pålitlig operatör för att hantera deras olika stödprocesser. Det är här Coors heltäckande lösningar för facility service väl till hands. När det kommer till kontorsförvaltning kan du själv välja individuella servicetjänster, eller bygga ihop en egen uppsättning av dem anpassat efter dina behov.

Vår facility service inkluderar bland annat dessa 11 olika tjänsterna:

 • Receptionstjänster
 • Telefonitjänster
 • Arbetsplatsutveckling
 • Lokalvård
 • Fastighetsförvaltning
 • Fastighetsservice
 • Konferensservice
 • Säkerhetstjänster
 • Personalrestauranger
 • Energioptimering
 • Smarta lösningar

Coor erbjuder samtliga tjänster, antingen som individuella lösningar, eller som en integrerad helhetslösning. Det kallas integrerad facility management, där alla tjänster fungerar i harmoni med varandra - vilket innebär en massa fördelar.

Du kan läsa mer om alla våra tjänster och fördelarna med dessa under tjänster.

Olika typer av facility service

 

a) Individuell facility service

Coors individuella facility service är perfekt när du behöver en enstaka tjänst inom ett specifikt område. Dessa tjänster innefattar till exempel lunchtjänster där vi skapar en matlösning utefter dina behov, eller vår rengöring- och fastighetsförvaltning där du kan välja och vraka bland ett brett utbud av tjänster för att hitta den som uppfyller dina verksamhetsbehov.

b) Integrerad facility service

Det finns flera fördelar att istället välja en helhetslösning med ett komplett utbud av integrerade facility service. När en kund väljer integrerad facility service från oss får du en smart, säker, effektiv, enkel och pålitlig lösning som kommer förbättra produktiviteten och attraktionskraften för ditt företag. Vi utgår från dina behov för att skapa den bästa lösningen som uppfyller dina behov med hjälp av vår marknadsledande expertis, innovativa lösningar och moderna teknologier. När du låter Coor hantera alla dina stödprocesser tillåter du dig själv och ditt företag att fokusera på det viktigaste - din verksamhet - utan att behöva oroa dig för något annat.

Fördelar med Coors moderna facility service

 

a) Kostnadseffektiv

Coors facility service gör det möjligt för dig att fokusera på det väsentliga inom din verksamhet. Vi besitter kompetensen för att ta hand om samtliga stödprocesser inom ditt företag som i slutändan blir både billigare och effektivare för dig. För när alla stödprocesser är samlade hos en och samma leverantör blir de enklare att hantera, som till följd av det sparar in på både tid och pengar. Du kan till exempel spara pengar genom att tillåta dina anställda att multi-taska och förena arbetsytor, och möjligtvis få en rabatt på företagstjänster när de kombineras till en enda helhetslösning.

b) Riskhantering och minimering

Riskhantering och riskminimering är både enklare och effektivare när alla ens fastighetstjänster är samlade hos en och samma leverantör. Du kan kontakta Coor och komprimera alla dina tjänster inom facility service om så önskas och behövs. Med en tillförlitlig partner som Coor blir underhållet och skötseln av dina fastigheter förutsägbar och leder till att dina fastigheter hålls i gott skick mycket längre och mycket bättre.

c) Integrerad service

Med Coor får du tillgång till en smart helhetslösning, skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Integrerad hantering av all facility service samlat hos en och samma leverantör ger dig också en bättre förståelse för vår expertis och professionalitet. Det innebär också att samtliga skötselbehov av din egendom kan ses över så att nödvändiga underhållsåtgärder kan förutses för att undvika oväntade och plötsliga problem.

d) Smarta och användarvänliga kontor

När ny teknologi och utrustning används, desto smartare, mer användarvänlig och effektivare blir dina fastigheter. I detta fall är det också viktigt att ens facility service är integrerad med ens interna tjänster till ett rimligt pris. Coor har en lång erfarenhet inom branschen, hög nivå av expertis, kompetensutbildad personal och erbjuder pålitliga stödprocesser där vi investerar i framtidens innovativa processer och lösningar.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.