Kina – het marknad för Coor Industriservice

Coor Industriservice fortsätter sin expansion i Kina. Företagets enhet Teknik & Automation har erhållit ännu en order på motortestutrustningar till en stor motortillverkare i Kina till ett värde av drygt 7 MSEK.

Coor Industriservice bevisar återigen sin konkurrenskraft även utanför Sveriges gränser. Efter att ha levererat denna typ av utrustning till såväl Europa som USA är det nu en motorfabrik i Kina som får testutrustningar installerade. Rätt tekniknivå, hög tillgänglighet och underhållsmässighet, tillsammans med stor erfarenhet av motortestning skapade förutsättningar för affären.

- Marknaden i Kina har utvecklats väldigt positivt för oss. Vi ser att produktionsvolymerna ökar och vi ser möjligheter att få leverera ytterligare utrustningar. Marknaden i Kina är gigantisk, och det är viktigt med bra referensanläggningar om det ska kunna bli större volymer. Service och eftermarknad är också en fråga som måste fungera på ett bra sätt, säger Patrik Sahlberg, ansvarig för Automations- verksamheten i Skövde.

Fakta om Coor Industriservice, Teknik & Automation

Coor konstruerar och implementerar specialanpassade automationslösningar inom montering, hantering, testning och bearbetning. Vi har en oberoende roll som säkerställer att vi alltid kan välja den bästa lösningen för varje kund. Våra specialister inom utveckling, konstruktion och tillverkning av produktionsutrustning arbetar nära kundernas projektorganisation för att skapa lösningar som möter företagens krav.

Coor Industriservice är en av Sveriges ledande aktörer, med lång erfarenhet och stor kompetens anpassad för industrin. Vi utvecklar och levererar service och lösningar som krävs för en säker och effektiv produktion.

Läs mer på www.coor.se/industriservice

 

För mer information kontakta:

Patrik Sahlberg, Enhetschef, Coor Industriservice
+46 500 91 71 55
patrik.sahlberg@coor.com

Marie-Louise Essbrant, Kommunikation, Coor Industriservice
+46 8 553 963 99
marie-louise.essbrant@coor.com