Coor får prestigefullt uppdrag i Tele2:s nya huvudkontor

Coor tecknar nya avtal om leverans av arbetsplatsservice och restaurangtjänster till Tele2:s nya huvudkontor i Klöverns nybyggda prestigefastighet Isafjord 8. Uppdraget har ett sammanlagt värde om cirka 40 MSEK per år.

Leveransen till Tele2 och Klövern startar under senhösten 2016 och är uppdelad i två delar. Avtalet med Tele2 avser arbetsplatstjänster så som lokalvård, receptionstjänster, växeltelefoni och kaffe till deras 1 800 medarbetare. Hyresavtalet med fastighetsägaren Klövern innebär att Coor ska driva restaurangverksamhet i fastigheten.

- Det är alltid extra roligt att få vara med om att utforma tjänsterna i en ny, modern fastighet och till en kund med höga ambitioner. Tele2 vill vara ledande inom tillämpning av moderna arbetsplatser för den uppkopplade medarbetaren, vilket går helt i linje med vår filosofi, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor.

Restaurangtjänsterna ska levereras av FOOD by Coor till alla hyresgäster i fastigheten, där Tele 2 är den största hyresgästen. Restaurangen har kapacitet för 800 - 900 matgäster per dag på en yta av cirka 1 200 kvm. Restaurangen kommer också att vara öppen för allmänheten. FOOD by Coor har även tecknat avtal om drift av ett café hos Tele2.

- Vår ambition är att FOOD by Coor ska vara marknadens bästa restaurangkoncept, och vi ska nu jobba hårt för att säkerställa att alla matgäster och hyresgäster blir nöjda. Vi är oerhört glada över uppdragen till Klövern och Tele2. Målsättningen är att i nära samarbete med dem skapa en riktigt bra miljö för alla hyresgäster och besökare i fastigheten, säger Klas Elmberg, vVD för Coor i Sverige.

 

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. För ytterligare information, kontakta:

Klas Elmberg, vVD, Coor i Sverige
+46 10 559  65 80, klas.elmberg@coor.com

Åsvor Brynnel, Kommunikations- och hållbarhetschef
+46 10 559 54 04, asvor.brynnel@coor.com

Sofie Schough, Kommunikationschef, Coor i Sverige
 +46 10 559 59 83, sofie.schough@coor.com