Coor tecknar nytt IFM-avtal med Storebrand

Coor har tecknat nytt femårigt IFM-avtal med Storebrand. Uppdraget kommer att startas upp under 2018 och har en årlig abonnemangsvolym på 80 MSEK och till det kommer rörliga projektvolymer och stora möjligheter till utveckling.

Uppdraget för Storebrand startar den 1 september 2018 och innebär att Coor kommer att leverera tjänster som bevakning, servicecenter och reception, lokalvård samt drift och underhåll på Storebrands fastighetsbestånd.

- Detta nya IFM-uppdrag genererar fortsatt god tillväxt för Coor i Norge. Uppdraget med Storebrand befäster vår position som marknadsledare i Norden vad gäller IFM, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor.

Mer information, pressbilder etc finns på
www.coor.com. För ytterligare information, kontakta:

Mikael Stöhr ,Vd och koncernchef, Coor 
+46 10 559 59 35
mikael.stohr@coor.com

Magdalena Öhrn, Kommunikationsdirektör, Coor
+46 10 559 55 19
magdalena.ohrn@coor.com


 
Coor är en ledande facility management-leverantör i Norden, inriktad främst mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM). Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice (soft FM), fastighetsservice (hard FM) och strategiska rådgivnings­tjänster avseende utveckling av kundernas serviceverksamhet. Coor skapar värde genom att utföra, leda, utveckla och effektivisera kundernas serviceverksamheter så att de över tid stödjer kundernas kärnverksamhet optimalt. Bland kunderna finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, EY, NCC, Politiet (danska polisen), Saab, Sandvik, SAS, Statoil, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholms-börsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se