Coor rekryterar erfaren chef till restaurangverksamhet

Coor har rekryterat Jonas Winkelmann som kontraktschef och Head of Food & Beverage i Sverige. 

Jonas Winkelmann kommer närmast från egen verksamhet och har arbetat med rådgivning/konsultuppdrag inom restaurang med fokus på innovation och helhetslösningar. Jonas har också erfarenhet från flera seniora chefsroller bland annat som Operations Director inom Compass Group med driftansvar för hela den svenska verksamheten, samt tidigare VD på Café Bar.

- Attraktiva restaurang- och cafélösningar kommer att vara avgörande för att attrahera morgondagens medarbetare och jag ser fram emot att fortsätta utveckla Coors erbjudande, säger Jonas Winkelmann.

- Jag är mycket glad över att ha lyckats rekrytera Jonas Winkelmann till Coor. Jonas kommer att leda teamet som arbetar med utveckling av vårt restaurangerbjudande och har den erfarenhet och kapacitet som vi behöver, säger Charlotte Almberg, affärsenhetschef Specialisttjänster.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Charlotte Almberg, affärsenhetschef, specialisttjänster Coor i Sverige 
charlotte.almberg@coor.com eller 070-5955816  

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige
sofie.schough@coor.com eller 010-559 59 83

 

Coor är en ledande facility management-leverantör i Norden, inriktad främst mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM). Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster avseende utveckling av kundernas serviceverksamhet. Coor skapar värde genom att utföra, leda, utveckla och effektivisera kundernas serviceverksamheter så att de över tid stödjer kundernas kärnverksamhet optimalt. Det kan bl a handla om fastighetsservice, lokalvård, restaurang samt post- och receptionstjänster. Bland kunderna finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, Equinor, EY, NCC, Politiet (danska polisen), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se