Coor förlänger nordiskt IFM-avtal med SAS

Coor har varit leverantör av facility management-tjänster till SAS sedan 2008. Nu förlängs avtalet med Nordens ledande flygbolag med ytterligare fem år.

Coor har ingått ett förnyat avtal med SAS där Coor kommer att tillhandahålla integrerade FM-tjänster (IFM) till ett antal kontor, hangarer och tekniska anläggningar i Sverige, Norge och Danmark.

 

Avtalet innebär att Coor fortsätter att koordinera, utveckla och leverera ett stort antal facility management-tjänster till SAS, inklusive fastighetsförvaltning, städning, säkerhet och kontorstjänster.

 

– SAS är en viktig kund för Coor som vi har jobbat med i snart 15 år och vi är glada över att kunna fortsätta samarbetet. Vårt partnerskap bygger på transparens och en hög grad av flexibilitet utifrån en leverans av kostnadseffektiva lösningar. Vi ser fram emot att fortsätta förnya och utveckla leveransen tillsammans med SAS, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

Det nya avtalet träder i kraft den 1 februari 2022 och har en löptid på fem år.

 För ytterligare information, vänligen kontakta:


Magnus Wikström, vd Coor i Sverige,
magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige,
sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se