Coor i nytt telefoniuppdrag för Region Uppsala

Coor har vunnit en upphandling gällande telefonistservice för Region Uppsala. Det nya uppdraget startar den 1 februari 2024 och sträcker sig över en avtalsperiod på fyra år med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

 

Uppdraget gäller hantering av alla inkommande samtal till regionen, vilket rör sig om drygt 20 000 samtal i veckan. Tjänsten hanteras av Coors telefonister 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

 

-       Coor har levererat telefonisttjänster till Region Uppsala sedan 2012 och att vi får förnyat förtroende är glädjande och ett kvitto på att vi har konkurrenskraftiga telefonilösningar. I och med den här affären är vi fortsatt den största leverantören av telefonisttjänster till offentlig sektor, vilket bevisar att vi kan leverera högkvalitativ service i känsliga och samhällskritiska miljöer, kommenterar Andreas Glansborg, kontraktschef kontaktcenter på Coor.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Andreas Glansborg, kontraktschef kontaktcenter Coor i Sverige 

andreas.glansborg@coor.com eller 076-764 83 64

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010-559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se