Centrumstäd

Med Centrumstäd växer vi i södra Sverige och det ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster till fler kunder.

Kontakta oss

Vi stärker vårt erbjudande i södra Sverige

Centrumstäd blir Coor


Centrumstäd är ett välskött och väletablerat företag som kompletterar och stärker vår lokalvårdsverksamhet i södra Sverige. Vi är båda värderingsstyrda organisationer med medarbetare och kunder i fokus. Med Centrumstäd får vi goda förutsättningar att växa i regionen och det ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster till fler kunder. Det ger också våra medarbetare ännu större möjligheter att utvecklas inom Coor.

Coor har lång och bred erfarenhet av att leverera lokalvård i hela landet. Vi tar väl hand om våra medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför. Tillsammans blir vi ännu starkare.

Centrumstäd som varumärke kommer helt att integreras i Coor i mars 2023. Det innebär att Centrumstäds profilering upphör och vi övergår till Coors profilering. Den juridiska personen, org. nr 556441–0545, kvarstår och heter numera Coor CLV AB.

Läs mer om Coors lokalvård i södra Sverige 

Läs mer om Coors lokalvård 

Om Coor, lokalvård, pelarsida man

En berättelse om Coor

Vi är sannolikt bland de första människorna du möter när du besöker många av nordens största företag och organisationer. Låt oss beskriva Coor från ett lite annorlunda perspektiv – ur våra medarbetares. Ett möte och ett leende berättar historien om vilka vi är och vad som skiljer oss från våra konkurrenter – kort sagt vad som gör oss till Coor.

Se och lyssna →

Kontakta oss

Vad behöver din organisation för smart service? 
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning? 
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝