Till dig som fått ett borgenärsbrev

Är du, eller har varit, kund hos Skaraborgs Städ, Städtjänst i Värmland eller Kristinehamns All Rent (fd. Olssons Städ) och har fått hem ett borgenärsbrev? Här hittar du mer information.

Till dig som är eller har varit kund hos Skaraborgs Städ, Städtjänst i Värmland eller Kristinehamns All Rent (fd. Olssons Städ),

Du har nyligen fått ett brev ”Till borgenärer” som jag vill göra ett förtydligande kring. Brevet är formellt formulerat och en följd av att Coor har köpt upp Skaraborgs Städ med dotterbolag och beslutat att slå ihop (fusionera) bolagen med övriga bolag inom Coor-koncernen. Syftet med brevet är att informera alla kunder att de köpta bolagen nu slås ihop med Coor.

I brevet kallas du som kund ”borgenär” och det betyder att vi har utfört en tjänst åt dig som du har betalat oss för d.v.s en ekonomisk transaktion. När man slår ihop bolag är det ett lagkrav att man skickar ut information på det här sättet till de senaste årens kunder, både nuvarande kunder eller kunder som vid något enstaka tillfälle köpt till exempel fönsterputs eller flyttstäd.

Som kund behöver du inte göra något efter att ha läst informationen. Din relation till oss som leverantör är densamma. Har du behov av städning, fönsterputs eller liknande i framtiden så är du välkommen att höra av dig till din tidigare kontaktperson!

Har du ytterligare frågor kan du hör av dig till: integration.skaraborgs@coor.com

Vänligen,

Charlotte Almberg
Affärsenhetschef Lokalvård på Coor