Lokalvård

Coor lokalvård – för tryggare arbetsplatser

I spåren efter pandemin har lokalvård blivit ännu viktigare i samhället. Professionella städtjänster bidrar till ökad trygghet, hälsa och säkerhet.

Coor är ett stort lokalvårdsföretag som nu syns mer och mer i Örnsköldsvik. Nya förutsättningar och riktlinjer på grund av Corona ställer helt nya krav på lokalvården.

– För att minska risken för smittspridning på våra kunders arbetsplatser anpassar vi våra tjänster, berättar Carina Holström, en av driftcheferna. Vi levererar helt enkelt trygghet till våra kunder!

 

I kommunen finns cirka hundra kunder i olika storlekar.

– I princip är ingen kund för liten eller för stor, berättar Petra Schedin Sjölund som är den andra driftchefen. Båda utgår från Coors alldeles nya kontor på Hägglundsområdet.

– Vi brinner verkligen för våra kunder, fyller Carina i med eftertryck! Jag älskar kundkontakten och att lista ut exakt vad som behövs och när. Vi kan ofta med kort varsel lösa kluriga städuppdrag. Kunderna blir nöjda - och de berättar det för varandra.

Varje dag kommer över 40 personer till jobbet som lokalvårdare i Örnsköldsvik.
– Nyckeln till Coors framgång är att vi tar väl hand om våra medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför, förklarar Petra.

En trygg arbetsmiljö för lokalvårdare betyder miljövänliga produktval, ergonomiska metoder och känslan av att kunna påverka sin arbetsdag. Bra utbildning är grunden för detta och Coor har en låg personalomsättning och Sveriges nöjdaste medarbetare.

– Men framförallt handlar det om att se våra duktiga medarbetare, för utan dem så finns vi ju inte, avslutar Petra och Carina.

driftchefer.jpg