Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvård i Göteborg – smart, trygg och hållbar

Coor erbjuder olika typer av professionella städtjänster i Göteborg med omnejd. Vår lokalvård är anpassad för varje unik verksamhet, plats och situation och bidrar till ökad trivsel, trygghet och hälsa på era arbetsplatser. Vi är stolta över den viktiga insats som våra medarbetare gör där.

Läs mer om vår lokalvård

Så förstår vi er

Lösningar för lokalvård i Göteborg måste vara riktigt flexibla

Verksamheter i Göteborg och hela landet behöver lokalvård och städtjänster som lätt kan skalas upp och ner efter behov, krav och den aktuella situationen i samhället. Hos ett företag kan det handla om att införa avancerade städrobotar, hos ett annat om obekväma arbetstider och hos ett tredje om att kombinera städning med annan kontorsservice, till exempel kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning.

En del arbetsplatser vill ha extra lokalvårdare och städvagnar som syns under kontorstid och andra satsar på högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften.

Coor skapar värde

Vi levererar professionella städtjänster och lokalvård i Göteborg

I spåren efter pandemin är lokalvården viktigare än någonsin. Städtjänster säkerställer att en arbetsplats är ren, trygg och trevlig att vara på, både för anställda och gäster.

Med Coors flexibla helhetslösningar inom lokalvård för företag och organisationer i Göteborg får ni tid över att fokusera på er kärnverksamhet. Vi skräddarsyr pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster för er – perfekt anpassade efter era behov och situation.

Utifrån vår erfarenhet, storlek och metodik kan Coor säkerställa effektiva och långsiktigt hållbara lösningar av lokalvård, oavsett hur stor eller liten verksamheten är. Vi lägger stort fokus på innovation och praktisk utveckling av lokalvårdens alla delar.

För att minska klimatavtrycket är vår lokalvårdsverksamhet certifierad enligt Svanen. Dessutom har vi ISO 9001 och ISO 14001 - internationella standarder för miljö och kvalitet.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning
Coor är tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. Lokalvård är bara en av hundratals tjänster inom vår Facility Management  som utförs i och omkring era lokaler och fastigheter.


Vi tar helhetsansvar

Exempel på våra tjänster inom lokalvård i Göteborg

Vi utför städning på alla typer av arbetsplatser, miljöer och typer av lokaler och anpassar lätt oss till varje kunds behov. Våra tjänster inkluderar till exempel:

 • Daglig lokalvård
 • Storstädning
 • Avfallshantering
 • Golvvård
 • Fönsterputs
 • Hygienmaterial
 • Byggstädning
 • Flyttstädning
 • Höga höjder
 • Hygienvärd

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet:

Cleaning the Coor Way

Våra städtjänster i Göteborg följer vår egen städmetodik

För att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept; ”Cleaning the Coor Way”. Det bygger på erfarenhet och spetskompetens och anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare!