Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

För att kontorsservice är en upplevelse

Kontorsservice som är anpassad till era medarbetares behov ökar trivseln och produktiviteten på ert företag. Vi erbjuder alla de servicetjänster som behövs för att en arbetsplats ska vara attraktiv och fungera bra och effektivt.

Kontorsservice och receptionstjänster | Coor

Så förstår vi er

Kontorsservice och trivsel på arbetsplatsen bidrar till företags lönsamhet

Bilden av ert företag baseras på flera faktorer, där intrycket av era lokaler och kontorsservicen där blir en viktig pusselbit för jobbsökande, anställda och kunder. Det handlar ofta om de små detaljerna; ordning och reda, rent och fräscht – med ett trevligt fikarum, riktigt gott kaffe, färsk frukt och friska växter.

Alla människor är olika och har olika arbetsuppgifter; detta leder till en mängd olika krav på kontorsservicen. Behöver ni samordna tjänsterna och säkerställa att ni har den bästa lösningen för just era medarbetare? Eller är ert bolag i behov av kontorslösningar såsom att bygga om, flytta, strukturera om och effektivisera arbetsytan eller hjälp med att planera utformningen av nytt kontor?

Många kontorsanställda kan numera arbeta effektivt var som helst, då blir det allt viktigare att skapa kontorsmiljöer där medarbetare vill vara för att utbyta idéer, bygga företagskultur och tillsammans generera ett adderat värde för arbetsgivaren.

Att erbjuda bästa möjliga kontorsservice är en investering som betalar sig i form av både produktivitet och lojalitet.

Coor skapar värde

Vi har lång erfarenhet av att skapa skräddarsydd kontorsservice för olika verksamheter

Coor är ett av Nordens ledande servicebolag. Vi brinner för god kontorsservice och vill att våra kunder, deras medarbetare och besökare ska få en upplevelse utöver det förväntade. I över 20 år har vi finslipat våra rutiner och metoder, och tränat våra medarbetare i service, bemötande och vikten av återkoppling.

Den stora fördelen med att anlita en och samma leverantör för all kontorsservice är att du får en enda kontaktperson för alla tjänster och en kostnadseffektiv lösning som optimeras och förändras utifrån era behov. Vi garanterar en professionell, trygg och kundanpassad leverans – enkelt och problemfritt hela vägen.

Vi tar helhetsansvar

Med hög servicegrad och ständiga förbättringar ökar vi ditt företags attraktivitet genom kontorsservice

Vi tar hand om våra medarbetare och följer upp våra leveranser. Vi har rutiner och kontrollsystem på plats och vi har ett systematiskt innovationsarbete.

Kontorsservice behöver också vara en långsiktig hållbar lösning genom att använda resurser så som kontorsyta, värme, luft, etc. på ett optimalt sätt. Servicen bidrar även till en bättre arbetsmiljö för era medarbetare och därmed ökat välmående genom t.ex. reducerade ljudnivåer, ergonomiskt utformade arbetsplatser samt bättre belysning och luftkvalitet.

Vi tar ett helhetsansvar för en eller flera servicetjänster i syfte att skapa väl fungerande och effektiva kontorsarbetsplatser.


Vi tar hand om er kontorsservice!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

 

Nyfiken på Coors arbetsplatssservice?

Smart service som gör vardagen enklare och arbetslivet trevligare.