Lokalvård i hela Sverige

Lokalvård för företag – din städfirma i Helsingborg

Vi skräddarsyr städtjänster så de är anpassade för varje unik verksamhet. Som din städfirma brinner vi för att öka medarbetarnas trivsel, trygghet och hälsa med smart, trygg och hållbar lokalvård i Helsingborg.

Lokalvard-Helsingborg

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Helsingborg

Det är viktigt för företag och verksamheter i Helsingborg att lokalvård och städtjänster enkelt kan skalas upp och ner efter behov, krav och samhällssituation. Obekväma arbetstider, användande av städrobotar och underhåll av kaffemaskiner är bara några exempel på hur vi kan anpassa våra städtjänster efter era behov. Även vaktmästar­tjänster och bevakning är exempel på kontorsservice som kan kombineras med vår lokalvård i Helsingborg.

Många verksamheter vill ha högteknologiska virushämmare för att rensa bort skadliga partiklar i luften och andra är ute efter synliga lokalvårdare och städvagnar under kontorstid. Oavsett hur dina behov ser ut, hjälper vi dig med lokalvård i Helsingborg.

Coor skapar värde

Vi erbjuder professionell lokalvård i Helsingborg

Med våra tjänster blir verksamheter och arbetsplatser över hela landet en trevlig plats att vara på för både anställda och gäster. Professionell lokalvård gör lokaler rena och trygga och har kommit att ta en central roll i samhället. Utöver att öka trivseln är det också viktigt för att minska smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Helsingborg

Oavsett lokal, miljö och verksamhet kan vi på Coor leverera flexibla lösningar inom städ och lokalvård i Helsingborg. Inget uppdrag är för litet eller för stort för att vi ska kunna hitta lösningar för varje unik kund, plats och situation. Vi lägger stort fokus på utveckling och innovation samtidigt som ni får pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster av lokalvårdens alla delar.

Vi säkerställer högsta möjliga kvalitet genom att vara certifierade enligt Svanen och internationella erkända standarder för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Inom Facility Management är lokalvård en av hundratals tjänster som vi utför omkring och i lokaler över hela landet. I vårt erbjudande finns möjlighet att ta uppdrag med stor geografisk spridning, stora ytor och väldigt specifika krav.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Helsingborg

Coors städning i Helsingborg utförs på alla typer av arbetsplatser oavsett miljö eller storlek. För varje verksamhet anpassar vi oss efter de unika behov som finns, till exempel genom:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet ➝


Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor way

Lokalvård i Helsingborg med vår egen städmetodik

“Cleaning the Coor Way” är vårt grundkoncept som har utvecklats för att kunna ta hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål. Konceptet bygger på spetskompetens och erfarenhet för att säkerställa kvalitet och effektivitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare.

Läs mer ➝