Lokalvård i hela Sverige

Städfirma i Jönköping - lokalvård för företag

Vi erbjuder smart, trygg och hållbar lokalvård i Jönköping med omnejd. Genom att skräddarsy våra tjänster efter varje verksamhets behov kan vi som din städfirma erbjuda städtjänster och lokalvård av hög kvalitet – ingen förfrågan är för liten eller för stor för oss. Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och deras insats som ökar trivsel, trygghet och hälsa på arbetsplatser runt om i landet.

Lokalvard-Jonkoping

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Jönköping

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tjänster som skräddarsys efter varje kunds behov och den aktuella situationen i samhället. Detta innebär att Coors lokalvård kan skalas upp och ner när förutsättningarna förändras. För vissa innebär det att kombinera städtjänster med annan kontorsservice som exempelvis underhåll av kaffemaskiner, bevakning eller vaktmästartjänster. Andra har behovet av städning på obekväma arbetstider eller att införa smarta städrobotar.

Vi anpassar vår lokalvård i Jönköping efter varje unik kund oavsett om det handlar om att ha städvagnar och lokalvårdare synliga i lokalerna under kontorstider eller att införa högteknologiska virushämmare.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Jönköping

Coors lokalvård ger verksamheter över hela landet möjligheten att ha en renare och trevligare arbetsplats. Detta har idag blivit en viktig del av samhället, inte minst för att minska risken för smittspridning. Lokalvård i Jönköping bidrar till förbättrad hygien och en ökad trivsel för både medarbetare och besökare.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Jönköping

Coor skräddarsyr alla tjänster efter varje unik verksamhet och dess förutsättningar. Med flexibla lösningar inom städ och lokalvård kan vi anpassa oss efter varje situation och miljö. Vi lägger stort fokus på utveckling och innovation inom lokalvårdens alla delar – där pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster är en självklarhet.

Coor är certifierade enligt Svanen och de internationellt erkända standarderna ISO 9001 och ISO 14001. Våra certifieringar säkerställer hållbar lokalvård av högsta kvalitet så våra kunder och medarbetare kan vara trygga med tjänsterna som erbjuds.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

I vårt erbjudande inom Facility Management är lokalvård och städtjänster bara två av de hundratals tjänster som vi tillhandahåller i och omkring era lokaler. Vi kan ta oss an stora som små uppdrag oavsett om det handlar om stor geografisk spridning, stora ytor eller vädligt specifika krav.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Karlskrona

Vi utför städning och lokalvård i Karlskrona på alla typer av arbetsplatser i många olika miljöer. Vi anpassar oss alltid efter varje kunds unika behov med till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet ➝


Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb. Eftersom vi vill skydda din information, kan vi inte ta emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor Way

Städtjänster i Jönköping med vår egen städmetodik

“Cleaning the Coor Way” – Coors grundkoncept som bygger på lång erfarenhet och spetskompetens. Med detta koncept kan vi ta hänsyn till mycket specifika krav och anpassa våra tjänster efter varje kund samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Trygghet för både våra kunder och våra lokalvårdare.

Läs mer här ➝