Lokalvård i hela Sverige

Städfirma i Kalmar – lokalvård för företag

Smart, trygg och hållbar lokalvård i Kalmar med omnejd – det får du med oss på Coor som din städfirma. Vi skräddarsyr alla våra lösningar efter din verksamhet och dess förutsättningar och behov. Vi är stolta över våra medarbetare och den viktiga insats de gör för att öka trivseln på din arbetsplats.

Lokalvard-Kalmar

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Kalmar

Lokalvård och städtjänster behöver kunna skalas upp eller ner flexibelt efter rådande omständigheter och behov. För att underlätta arbetsdagen kan du hos Coor kombinera lokalvård i Kalmar med exempelvis underhåll av kaffemaskiner, växtservice, vaktmästeritjänster eller annan kontorsservice – även på obekväma arbetstider som helger eller nattetid.

Oavsett verksamhet kan våra tjänster anpassas efter dina behov. Synliga lokalvårdare och städvagnar under arbetstid önskas av en del verksamheter, medan andra vill rensa bort skadliga partiklar i inomhusluften med högteknologiska virushämmare för att minska risken för smittspridning.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Kalmar

Högkvalitativ lokalvård i Kalmar gör arbetsplatser och offentliga miljöer trivsamma för både anställda och gäster. Lokalvård har tagit en central roll i samhället, inte minst för att minska risken för smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Kalmar

Coor hittar lösningen för varje unik verksamhet oavsett förutsättningar och behov. Vi skräddarsyr varje uppdrag där ingen förfrågan är för stor eller för liten. Våra städtjänster är pålitliga, prisvärda och effektiva. All lokalvård i Kalmar är anpassad efter varje verksamheten lokal, behov och omkringliggande miljö. Vi lägger ett stort fokus på innovation och utveckling av lokalvårdens alla delar för att kunna erbjuda effektiva städtjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi säkerställer lokalvård av högsta kvalitet och hållbarhet genom att vara certifierade enligt Svanen samt de internationellt erkända standarderna ISO 14001 och ISO 9001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Inom vår Facility Management är lokalvård och andra städtjänster bara ett par exempel på tjänster som utförs i och omkring era lokaler. I vårt erbjudande finns möjlighet att erbjuda uppdrag med stor geografisk spridning. Vi kan även städa stora ytor, på höga höjder som kräver specialutrustning, och enligt specifika krav som exempelvis laboratorier och andra renrum.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Kalmar

Coors lokalvård i Kalmar kan utföras på alla typer av arbetsplatser, miljöer och lokaler där vi anpassar oss efter varje situation. Vi utför till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet ➝


Vi vill prata med dig. Kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor Way

Städtjänster i Kalmar med vår egen städmetodik

Med vår erfarenhet och spetskompetens har vi tagit fram ett tydligt grundkoncept; “Cleaning the Coor Way”. Konceptet har tagits fram för att ge oss möjligheten att ta hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål. Cleaning the Coor Way säkerställer kvalitet och effektivitet för alla projekt och är tryggt för både våra kunder och lokalvårdare.

Läs mer om Cleaning the Coor Way ➝