Lokalvård i hela Sverige

Städfirma i Karlskrona – lokalvård för företag

Med skräddarsydda städtjänster kan vi erbjuda smart, trygg och hållbar lokalvård i Karlskrona med omnejd. Vi anpassar våra städtjänster efter varje unik verksamhet och dess förutsättningar och behov. Våra medarbetare och deras insats möjliggör för oss att öka trivsel, trygghet och hälsa på arbetsplatser runt om hela landet.

Lokalvard-Karlskrona

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Karlskrona

Lokalvård och städtjänster ska kunnas skalas upp och ner efter behov och den aktuella situationen i samhället. Det är därför viktigt för oss att kunna erbjuda skräddarsydd lokalvård i Karlskrona oavsett om det handlar om obekväma arbetstider eller införandet av städrobotar. Vissa företag vill också kombinera städtjänster med annan kontorsservice, till exempel underhåll av kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning.

En del företag satsar på högteknologiska virushämmare för att rensa bort skadliga partiklar i luften medan andra efterfrågar synliga lokalvårdare som rör sig i lokalerna under kontorstid.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Karlskrona

Lokalvård i Karlskrona möjliggör för renare och trevligare arbetsplatser som idag har blivit en central del av samhället. Men utöver att öka trivsel och hygien hos verksamheter har lokalvård också den viktiga uppgiften att minska smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Karlskrona

Med flexibla lösningar inom städ och lokalvård i Karlskrona kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter varje unik verksamhet och dess miljö. Vi kan hitta lösningar för varje situation och plats, oavsett storlek.

Vi erbjuder pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster med ett stort fokus på utveckling och innovation.

Vi är certifierade enligt Svanen samt de internationell erkända standarderna ISO 9001 och ISO 14001. Detta säkerställer högsta kvalitet på våra städtjänster så att våra kunder och medarbetare kan vara trygga med vår lokalvård.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Inom vår Facility Management är lokalvård bara en av hundratals tjänster som vi erbjuder i och omkring era lokaler. En stor del av vårt erbjudande är att vi kan ta oss an uppdrag med stor geografisk spridning, stora ytor eller specifika krav.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Karlskrona

Vi utför städning och lokalvård i Karlskrona på alla typer av arbetsplatser i många olika miljöer. Vi anpassar oss alltid efter varje kunds unika behov med till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

 Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor Way

Städtjänster i Karlskrona med vår egen städmetodik

Vi kan ta hänsyn till specifika behov och önskemål med vårt utvecklade grundkoncept; “Cleaning the Coor Way”. Konceptet bygger på vår långa erfarenhet och spetskompetens som möjliggör anpassning efter varje verksamhets unika önskemål samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare.

Läs mer här ➝