Lokalvård i hela Sverige

Lokalvård i Kristianstad – städfirma för företag

Vi erbjuder smart, trygg och hållbar lokalvård i Kristianstad med omnejd. Genom att skräddarsy olika typer av tjänster efter varje verksamhet och deras behov kan vi som din städfirma erbjuda högkvalitativ lokalvård. Vi är stolta över den viktiga insats våra medarbetare gör för trivseln på arbetsplatser i hela landet.

Lokalvard-Kristianstad

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Kristianstad

Lokalvård och städtjänster är nödvändigt för de flesta verksamheter. För oss är det viktigt att erbjuda tjänster som enkelt kan skalas upp och ner efter behov, situation och plats. För ett företag kan det innebära att införa städrobotar eller att våra lokalvårdare arbetar på obekväma arbetstider, för andra kan det vara intressant att kunna kombinera lokalvård med annan kontorsservice. Underhåll av kaffemaskiner, bevakning eller vaktmästartjänster är några exempel på tjänster som kan kombineras med Coors lokalvård i Kristianstad.

Det kan också vara aktuellt att ha lokalvårdare med städvagnar som rör sig i lokalerna under kontorstid, eller att satsa på högteknologiska virushämmare som tar bort skadliga partiklar ur luften.

Coor skapar värde

Vi erbjuder professionell lokalvård i Kristianstad

Våra lokalvårdare i Kristianstad gör arbetsplatser trevliga, rena och trivsamma för både gäster och anställda. Lokalvård och städtjänster har blivit en central roll i samhället, inte minst för att minska risken för smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Kristianstad

Coor erbjuder flexibla lösningar inom städ och lokalvård i Kristianstad för alla typer av verksamheter, lokaler och miljöer. Vi hittar lösningar för stora som små och skräddarsyr tjänsten efter varje kunds unika behov. Med oss får ni prisvärda, pålitliga och effektiva städtjänster helt anpassade efter era behov, lokaler och dess miljö. Vi lägger stor vikt vid utveckling och innovation av lokalvårdens samtliga delar.

Vi kan säkerställa högsta kvalitet i vår lokalvård med certifieringar enligt både Svanen och de internationellt erkända standerna för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Lokalvård och städtjänster är bara två av våra hundratals lösningar inom Facility Management som utförs i och omkring era fastigheter och lokaler. Med Coor finns möjlighet för uppdrag med stor geografiskt spridning, stora ytor och mycket specifika krav. Läs mer om alla våra lokalvårdstjänster som erbjuds över hela landet.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Kristianstad

Oavsett arbetsplats, miljö och lokal erbjuder vi skräddarsydd städning i Kristianstad där vi anpassar oss efter varje kunds unika behov. Detta kan till exempel innebära:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet  ➝

Jobba med oss - två kollegor vid skrivbord | Coor

Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor way

Städtjänster i Kristianstad med vår egen städmetodik

För att vi ska kunna ta hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept; Cleaning the Coor Way. Hela konceptet bygger på vår spetskompetens och mångårig erfarenhet där varje fall anpassas efter unika behov och krav. Samtidigt säkerställer vi kvalitet och effektivitet för att allt ska vara tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare.

Läs mer ➝