Lokalvård i hela Sverige

Din städfirma i Linköping – lokalvård för företag

Som din städfirma i Linköping erbjuder Coor skräddarsydd städning och lokalvård. Vi anpassar vår städningen efter varje kunds unika behov och önskemål på ett hållbart sätt som möjliggör högkvalitativ lokalvård för alla verksamheter. Vi är stolta över våra medarbetare och den viktiga insats de gör för arbetsplatser runt om hela landet.

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Linköping

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda städtjänster och lokalvård som kan skalas upp och ned efter rådande samhällssituation och kundens egna behov. För vissa arbetsplatser handlar det om lokalvård under obekväma arbetstider eller ett införande av städrobotar. För andra kan det handla om att kombinera lokalvård i Linköping med annan kontorsservice som till exempel underhåll av kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning.

Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter varje kunds önskemål och behov oavsett om lokalvårdare och städvagnar önskas vara synliga under ordinarie arbetstid eller om det finns behov för högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Linköping

Coors lokalvård i Linköping bidrar till trevligare arbetsplatser som gör det trivsammare för gäster såväl som anställda. Städtjänster spelar en central roll i samhället för att öka trivseln men också för att minska smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Linköping Våra flexibla lösningar inom städ och lokalvård i Linköping kan anpassas efter alla typer av verksamheter, lokaler och miljöer. Vi kan ta oss an stora som små uppdrag och hitta lösningar anpassade efter varje kunds unika behov.

Vi erbjuder prisvärda, pålitliga och effektiva städtjänster som alltid är skräddarsydda efter era lokaler och dess miljö. Dessutom lägger vi ett stort fokus på utveckling och innovation inom lokalvårdens alla delar.

Med certifieringar enligt Svanen och de internationellt erkända standarderna ISO 9001 och ISO 14001 kan vi säkerställa högsta kvalitet och säkerhet.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Inom Coors Facility Management är lokalvård bara en av hundratals lösningar som vi erbjuder i och omkring era lokaler. Vi kan ta oss an uppdrag med stor geografisk spridning och stora ytor såväl som mycket specifika krav.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Linköping

Vi erbjuder skräddarsydd städning för alla arbetsplatser oavsett miljö och lokal där vi anpassar oss efter varje unik verksamhet. Detta kan innebära tjänster som till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Renrumsstädning
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb. Eftersom vi vill skydda din information, kan vi inte ta emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor way

Städtjänster i Linköping med vår egen städmetodik

Vi har utvecklat ett tydligt grundkoncept för att kunna ta hänsyn till alla unika önskemål och behov; “Cleaning the Coor Way”. Konceptet bygger på vår mångåriga erfarenhet och den spetskompetens vi besitter som möjliggör för oss att anpassa våra städtjänster efter alla verksamheter oavsett förutsättningar. Dessutom säkerställer konceptet kvalitet och effektivitet för att öka tryggheten för våra kunder och lokalvårdare.

Läs mer ➝