Lokalvård i hela Sverige

Lokalvård – din städfirma i Oskarshamn

Som din städfirma är vi på Coor stolta över den viktiga insats våra medarbetare på din arbetsplats. Vi erbjuder smart, trygg och hållbar lokalvård i Oskarshamn med omnejd. Vi arbetar alltid med insikten att varje verksamhet har unika förutsättningar och skräddarsyr därför alla typer av städtjänster för att öka trivsel, trygghet och hälsa i lokaler runt om i hela landet.

Lokalvard-Oskarshamn

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Oskarshamn

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda lokalvård i Oskarshamn som enkelt går att skala upp och ner efter behov. Endel företag önskar att kombinera våra städtjänster med annan kontorsservice som kan innebära underhåll av kaffemaskiner såväl som vaktmästartjänster eller bevakning. För ett annat företag kan det handla om städrobotar, obekväma arbetstider eller att ha synliga lokalvårdare under arbetstid. Vissa verksamheter satsar även på högteknologiska virushämmare för att rensa bort skadliga partiklar i luften.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Oskarshamn

Coors städtjänster gör arbetsplatser över hela landet rena och trivsamma för både gäster och anställda. Lokalvård har även kommit till att bli en samhällsviktig roll, dels för att göra inomhusmiljöer trevligare att vistas i men också av hygieniska skäl och för att minska smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Oskarshamn

Oavsett storlek på uppdraget eller vilken miljö det handlar om så kan Coor erbjuda flexibla lösningar anpassade efter era förutsättningar. Inget uppdrag är varken för stort eller för litet för att vi ska kunna leverera högklassig lokalvård i Oskarshamn.

Coor erbjuder pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster som alltid är anpassade efter varje verksamhets behov. Vi fokuserar stort på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar.

Med certifiering enligt de internationellt erkända standarderna ISO 9001 och ISO 14001 samt Svanen kan vi säkerställa högsta kvalitet på alla våra städtjänster.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Inom Coors Facility Management är lokalvård bara ett exempel av vad vi erbjuder omkring och i era lokaler och fastigheter. En stor del av vårt erbjudande är att kunna ta oss an uppdrag med stor geografisk spridning, stora ytor och specifika krav.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Oskarshamn

Oavsett arbetsplats, miljö och lokal anpassar vi vår lokalvård efter era önskemål. Vi erbjuder till exempel följande tjänster inom vår lokalvård i Oskarshamn:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet ➝


Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor Way

Städtjänster i Oskarshamn med vår egen städmetodik

Med vårt grundkoncept, Cleaning the Coor Way, har vi möjligheten att kunna ta hänsyn till varje verksamhets behov och önskemål. Konceptet bygger på vår breda erfarenhet och spetskompetens och anpassas alltid till era specifika behov och krav samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare.

Läs mer om vårt städkoncept ➝