Din städfirma i Skövde
– städning för företag

Är du på jakt efter en bra städfirma i Skövde? Coor erbjuder skräddarsydda städtjänster med smart, trygg och hållbar städning för ditt företag. Eftersom vi vet att varje organisation är unik anpassar vi våra städtjänster för att möta dina behov, vad än de må vara.

Kontakta oss

Så förstår vi dig

Verksamheter behöver mer än bara städning.
Därför är vi mer än bara en städfirma.

Vårt mål är att inte bara kunna leverera enastående städning för företag och verkamheter över hela landet, utan också att bidra till ökad trivsel för alla som vistas i era lokaler. När du väljer Coor som din städfirma i Skövde, väljer du inte bara enkel städleverantör, utan också en fullservicepartner som kan skapa en positiv atmosfär för såväl besökare som anställda.

Utöver professionell och noggrant utförd städning av kontor och lokaler sträcker sig vårt engagemang till service långt utöver det vanliga. Det kan handla om att utföra städtjänster utanför ordinarie kontorstid eller kombinera städningen med annan kontorsservice som utförs i era lokaler. Förutom våra proffsiga lokalvårdare kan vi erbjuda allt från en välkomnande receptionist – som också kan serva kaffemaskiner, fylla på med fika, kontorsmaterial och hjälpa till med annan arbetsplatsservice – till vaktmästare, bevaknings- och säkerhetspersonal. Om du berättar för oss vilka behov just din verksamhet har, så kan vi ta fram förslag på tjänster som passar dig.

Vårt erbjudande som din städfirma

Städning som erbjuds företag i Skövde

Vi utför lokalvård i alla typer av kontor, kliniker, lokaler och miljöer och kan enkelt anpassa oss till din verksamhets behov. I Skövde med omnejd kan vi exempelvis erbjuda detta:

 • Daglig lokalvård
 • Storstädning
 • Avfallshantering
 • Fönsterputs
 • Golvvård
 • Renrumsstädning
 • Flyttstädning
 • Byggstädning
 • Höga höjder
 • Hygienmaterial
 • Hygienvärd
 • Hemstädning

Vi har lång erfarenhet av städning av exempelvis vårdlokaler, laboratorium, fabriker och andra miljöer som ställer riktigt höga krav på hygien och säkerhet. Kanske har din verksamhet helt andra unika behov än de som nämns ovan? Kontakta oss gärna så att vi kan prata om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontakta oss

En städfirma nära dig

Coor i Skövde – här hittar du oss

Kaplansgatan 32
549 34 Skövde

0500-41 73 40

Kontakta oss

Coor har lösningen

Smarta innovationer för Skövdes bästa arbetsplatser

När du väljer Coor som din städfirma öppnar du upp för stora möjligheter att få ta del av nya innovationer inom städning, fastigheter och arbetsplatsservice.

Vi jobbar ofta med att införa den innovativ tekniken hos våra kunder – smarta lösningar som underlättar vardagen för dina anställda och som får både dem och dina gäster att trivas i lokalerna. Det kan till exempel vara avancerade städrobotar som åker runt och underhållsstädar på kontoret eller effektiva luftrenare med inbyggd virushämmare.

Vårt mål är att skapa Nordens smartaste, tryggaste och mest hållbara arbetsplatser. Med oss får du en partner, som alltid finns på plats i Skövde, och som ger dig den mest effektiva och framåtblickande lösningen, inte bara för städning utan också för hela ditt företags arbetsmiljö. Idag och i framtiden.

Hållbarhet på riktigt

Långsiktigt hållbar städning i Skövde

Städning behöver inte bara vara effektiv utan också hållbar. Hållbarhet kommer framöver vara ännu viktigare för att skapa välmående företag och attraktiva arbetsplatser. Coor arbetar med långsiktiga kundrelationer, sunda affärsmodeller och personliga kontakter. Vi väljer alltid miljömärkta material och vi tar hänsyn till både våra egna och våra kunders (och deras kunders) klimatavtryck. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och våra städtjänster är självklart miljömärkta med Svanen.

En hållbar arbetsmiljö får våra medarbetare att må bra och det är långsiktigt hållbart för dig som kund, för oss som företag och för våra medarbetare.

Cleaning the Coor Way

Städfirma i Skövde – med unik städmetodik

För att effektivt kunna anpassa våra städtjänster till ditt företags behov och önskemål, har vi utvecklat ett eget koncept som kallas Cleaning the Coor Way. Detta bygger på lång erfarenhet och spetskompetens inom lokalvård och kan smidigt anpassas till unika krav och behov, utan att kvalitet och effektivitet äventyras. En trygg lösning för dig som kund och för våra lokalvårdare.


Kontakta Coor

Vill du prata städning? Kontakta oss!

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.