Patientmåltider är så mycket mer än bara sjukhusmat
Vi erbjuder helhetslösningar för tillagning och servering av alla former av patientmåltider till olika vårdinrättningar; modern och välsmakande sjukhusmat som helt anpassad efter patienternas behov. Vi skapar helt enkelt mat som gör gott!
Kontakta oss
Coor har en lösning
Hur lagar vi patientmåltider som gör gott?
Med mycket omtanke och en stor dos nytänkande serverar vi riktig mat. Vi skapar en matupplevelse med matglädje och måltider som man känner igen och gillar – fast med en extra liten knorr. På ett traditionellt men lekfullt sätt underhåller vi både ögat och smaklökarna.
Sjukhusmaten ska vara bra för alla – från patienter till anhöriga och därför utgår vi från Livsmedelsverkets riktlinjer “Sjukhusmåltiden - en viktig del av vården”.
...och sjukhusmat som faktiskt smakar bra?
För att kunna skapa en riktigt bra måltidsupplevelse där patientens behov står i centrum samarbetar Signatur by Coor tätt med läkare, dietister och sjuksköterskor. Varje måltid, mellanmål och snacks behöver vara individuellt anpassad för varje patient. Detta kräver en flexibel matorganisation, tid samt gedigen kunskap, något som gör det möjligt för oss att tillaga riktigt nyttiga och goda patientmåltider.


VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR
En partner för hälsosam matglädje
Signatur by Coor driver tillagningsköket vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. De serverar 500 portioner mat per dag samt försörjer alla avdelningar med varor för frukost, fika och mellanmål. I uppdraget ingår även måltidsvärdar på 25 avdelningar och professionell kostkompetens på plats. S:t Eriks ögonsjukhus ingår i leveransen.
Coor har starka och hållbara lösningar med utrymme för skräddarsydd variation – så att vi alltid kan skapa ytterligare en patientmåltid utöver det vanliga.