Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Patientmåltider är så mycket mer än bara sjukhusmat

Vi erbjuder helhetslösningar för tillagning och servering av alla former av patientmåltider till olika vårdinrättningar; modern och välsmakande sjukhusmat som helt anpassad efter patienternas behov. Vi skapar helt enkelt mat som gör gott!

Kontakta oss

EN UTMANING

Sjukhusmat med kvalitet ska samtidigt vara en måltidsupplevelse

Vad vi äter när vi är sjuka har en betydelsefull roll för vårt tillfrisknande. Kosten är därför en viktig del av vården och under det egna varumärket Signatur by Coor – erbjuder vi ett unikt koncept för all form av mat inom offentlig sektor.

Sjukhusmat har historiskt sett inte varit några positiva måltidsupplevelser. Vad vi äter har stor påverkan på vårt välbefinnande och måltidsupplevelsen påverkar också starkt patientens uppfattning om hela sjukhusvistelsen. Signatur by Coor serverar modern sjukhusmat som är god, hälsosam och behovsanpassad, och vi lagar den från grunden med en stor dos nytänkande och omtanke. Patientmåltider som gör gott helt enkelt! 

Coor har en lösning

Hur lagar vi patientmåltider som gör gott? 

Med mycket omtanke och en stor dos nytänkande serverar vi riktig mat. Vi skapar en matupplevelse med matglädje och måltider som man känner igen och gillar – fast med en extra liten knorr. På ett traditionellt men lekfullt sätt underhåller vi både ögat och smaklökarna.

Sjukhusmaten ska vara bra för alla – från patienter till anhöriga och därför utgår vi från Livsmedelsverkets riktlinjer “Sjukhusmåltiden - en viktig del av vården”. 

...och sjukhusmat som faktiskt smakar bra?
För att kunna skapa en riktigt bra måltidsupplevelse där patientens behov står i centrum samarbetar Signatur by Coor tätt med läkare, dietister och sjuksköterskor. Varje måltid, mellanmål och snacks behöver vara individuellt anpassad för varje patient. Detta kräver en flexibel matorganisation, tid samt gedigen kunskap, något som gör det möjligt för oss att tillaga riktigt nyttiga och goda patientmåltider.

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

En partner för hälsosam matglädje

Signatur by Coor driver tillagningsköket vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. De serverar 500 portioner mat per dag samt försörjer alla avdelningar med varor för frukost, fika och mellanmål. I uppdraget ingår även måltidsvärdar på 24 avdelningar och professionell kostkompetens på plats. S:t Eriks ögonsjukhus ingår i leveransen.

Coor har starka och hållbara lösningar med utrymme för skräddarsydd variation – så att vi alltid kan skapa ytterligare en patientmåltid utöver det vanliga.