Företagscatering

Coor erbjuder företagscatering för allt från galamiddagar och vinprovningar, till matlagningskvällar och julbord. Vi hjälper er med alla detaljer inklusive lokal, mat och underhållning - allting skräddarsytt efter era förutsättningar och behov.

Matlagning | Coor

Beställ cateringservice för ett lyckat event

Coor har lång erfarenhet av företagscatering och arrangemang av alla typer, från små intima tillställningar, till stora företagsevent med över tusen deltagare. Vi samarbetar med flera leverantörer och eventbyråer för att kunna skapa rätt känsla och typ av arrangemang baserat på era behov. Vi strävar efter att varje gäst ska få en bra totalupplevelse med hög servicenivå.

Professionell cateringfirma

Med företagscatering från Coor kommer ert företag och gäster inte att bli besvikna. Med vårt breda utbud och stora kunskap vet vi vad som krävs för att middagen, lunchen eller fikat ska möta och överträffa era förväntningar. För oss är det en självklarhet att ni får precis den mat, dryck och service ni vill ha på ert företagsevent. Helhetsupplevelsen av mat och dryck i kombination med en hög servicenivå är i många fall avgörande faktorer för hur lyckat ett evenemang blir.

Vi kan sköta hela cateringleveransen i våra egna eller era lokaler, men vi är också öppna för andra lösningar där vi levererar till tredje parts lokal. Se till att kontakta oss och boka företagscatering i god tid så att vi tillsammans kan planera och ordna med den allra bästa catering- eller konferensservicen för era behov. 

Coors Cateringmeny

Våra FOOD By Coor restauranger finns runt om i hela vårt avlånga land, dock har inte alla möjligheten att erbjuda catering. Du kan se vilka av våra restauranger som erbjuder catering här och utforska våra cateringmenyer på respektive restaurangs hemsida. I våra cateringmenyer hittar du:

 • Frukost, lunch, middag catering
 • Veganska och vegetariska catering bufféer
 • Catering bufféer från världens alla länder och matkulturer
 • Fika, A lá Carte, tilltugg, tapas, picknicK och mycket mer

Buffé, frukost, vegetariskt...

Vad är du sugen på? Coor har lösningen för er oavsett om ni är ute efter en cateringbuffé för ett företagsevent, om ni behöver frukostcatering till morgonmötet, eller tänkt beställa catering för en vegetarisk buffé.

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för alla typer av företag baserat på era behov och förutsättningar. Har ni frågor som rör vår företagscatering eller cateringfirma? Tveka inte att kontakta Coor för mer information och för att beställa företagscatering.

Coors erbjudande:

När ni anlitar Coor som cateringfirma för ert företagsevent kan ni förvänta er följande förmåner:

 • Professionellt bemötande - Servicepersonal och er bokningskontakt på Coor strävar efter att bemöta alla era behov och arbetar utifrån ett lösningsorienterat tillvägagångssätt.

 • Komplett service - Coors verksamhet strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för företag och offentlig sektor att helt fokusera på sin egen verksamhet och inte på något annat.

 • Bra mat - Coor lägger stor vikt på att använda de bästa råvarorna, introducera nya rätter och variera menyer för att varje måltid via Coor ska vara en ny och intressant upplevelse. Vi anser att bra mat är en väldigt viktig del av livet oavsett om det är lunch i våra personalrestauranger eller under ett företagsevent.

 • Ekologiskt och närproducerat - Coors cateringfirma arbetar i så stor utsträckning som möjligt med lokala och ekologiska råvaror. Har ni specifikationer eller krav kring detta gör vi vårt yttersta för att möta era önskemål. Vi lämnar gärna menyförslag som vi kan anpassa efter era specifikationer.

 • Allergi, diet, vegetariskt och veganskt - Vi anpassar våra menyer efter era önskemål så att ni och alla gäster kan njuta av maten.

 • Flexibla för eventuella ändringar - Får ni fler gäster än ni planerat? Eller vill ni genomföra en sista minuten ändring i menyn för att tillmötesgå en diet eller allergi? Ingen fara. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt i vår leverans för att hantera och lösa alla potentiella problem och utmaningar.

 • Bra priser - Tack vare vår storlek och optimerade processer kan vi erbjuda högkvalitativ catering till mycket konkurrenskraftiga priser.

Boka företagscatering via Coors cateringfirma

Utöver företagscatering är Coor även en leverantör av dryckesmaskiner till arbetsplatser i form av till exempel kaffemaskincatering. Det innebär att vi hjälper er hitta rätt sortiment och kvalitet när det kommer till både val av maskiner såväl som råvaror.  Har ni frågor som rör vår catering, vill boka företagscatering eller vill veta mer om vår kaffemaskincatering? Tveka inte att kontakta Coor idag.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.