Frukt på jobbet för ökat välbefinnande

Friskare, gladare och piggare medarbetare? Allt fler företag inser värdet av att erbjuda anställda frukt som personalförmån. Det är ett billigt och nyttigt sätt att öka energin, och därigenom produktiviteten, under en hel arbetsdag. Sundare medarbetare ger en sundare verksamhet.

Mat och dryck | Coor

Färsk frukt på jobbet hjälper era anställda att hålla sig pigga och friska. Forskning visar att mer hälsosam kost ökar produktiviteten på arbetsplatsen. Som en del av större tjänsteleveranser samarbetar vi med fruktleverantörer för att förse våra kunder med frukt av allra högsta kvalitet.

En ansvarstagande leverantör av fruktkorgar på jobbet

I Coors helhetsåtagande ingår att tillsammans med kunden bestämma sort av fruktkorg på jobbet, vilken fruktmix som passar, kvalitet, volym och frekvens på leveransen av fruktkorgar. I vårt åtagande ingår också att ansvara för leveransen av fruktkorgen till er arbetsplats.

Coor strävar alltid efter att minska svinn i så stor utsträckning som möjligt. Genom att leverera de frukter som ni tycker allra bäst om på er arbetsplats minskar vi matsvinnet. Om ni vill ändra volymen eller andra delar av er leverans, kontakta oss.

Vi arbetar också för att minska de koldioxidutsläpp som är förenade med transporten av fruktkorgarna. Miljöarbetet är något som genomsyrar all vår verksamhet och vi är bland annat certifierade enligt ISO 14001, världens mest erkända standard för miljöledning.

Frukt på jobbet -  fruktkorgar och anpassade lösningar

Coor samarbetar med några av Sveriges marknadsledande fruktleverantörer och ser dagligen till att många stora och små företag har frukt på jobbet i Sverige. En stor del av den frukt som levereras är ekologisk, något vi på Coor förespråkar. Vi är flexibla i vårt erbjudande och ordnar så att ni får de frukterna som ni vill ha i er korg. Genom vår storlek kan vi erbjuda riktigt bra varor och kontorslösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Kontakta Coor idag om du har några frågor eller funderingar kring vårt erbjudande inom mat och dryck