Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Inköpsportföljer

Inköp på Coor är uppdelat i portföljer som består av olika inköpskategorier samt underkategorier. Nedan kan du läsa kort om de olika inköpsportföljerna, både vad vi erbjuder våra kunder men också vad vi köper från våra leverantörer.

Tillbaka till "För leverantörer"
Vårt erbjudnande inom facility management | Coor

Fastighet och säkerhet

Coors mål är att förvalta och utveckla våra kunders fastigheter och lokaler utifrån ett långsiktigt perspektiv. Vi väger in funktionalitet, miljö och ekonomi samt tar hänsyn till specifika kundkrav och önskemål. Portföljen består av flera olika kategorier, där huvudkatagorierna är: tekniska installationer, säkerhet, energi & media, utrustning, materiel, avfall & skadedjur samt fastighetsunderhåll.

Mat och dryck

Vi erbjuder kompletta och moderna lösningar inom mat och dryck, helt anpassade till våra kunders behov. Exempel på inköpskategorier är: kaffemaskiner, vattenmaskiner, varuautomater, arbetsplatsfrukt, råvaror och restaurangutrustning.

Lokalvård

Coor är idag en av de större lokalvårdsföretagen i Norden med ett komplett tjänsteutbud för olika miljöer och ytor. Portföljen består av både lokalvårdstjänster såsom golvvård, fönsterputs, entrémattor och tvätteritjänster samt produkter av lokalvårdsleverantörer såsom hygienmaterial, städmaterial, städmaskiner och tvättmaskiner.

Arbetsplats

Kontorsservice anpassat till användarnas behov ökar trivseln och produktiviteten på en arbetsplats. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att en arbetsplats ska fungera bra och effektivt. Exempel på inköpskategorier är; kontorsmaterial, kontorsmaskiner, möbler & inredning, arbetsplatsväxter, postservicetjänster och flytt.

Indirekt

Coor köper också en stor mängd produkter och tjänster som används i den egna verksamheten. Exempel på kategorier är: bemanning & konsulter, arbetskläder & skor, servicebilar, resor, utbildning & kurser, pension, försäkringar och hälsovård.