Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Coor hos Sweco

Vi har tecknat ett nytt spännande IFM-avtal med Sweco och kommer att leverera bland annat arbetsplatstjänster så som reception och post samt lokalvård och säkerhet till alla Swecos kontor runtom i landet. Uppdraget startar den 1 maj 2024 och nu söker vi nya kollegor som kan förstärka vårt team!

Bli en del av ett serviceteam där du är skillnaden

Under våren 2024 tillsätter vi en rad roliga tjänster inom bland annat kontor, reception och konferens för leveransen till vår kund Sweco! Uppdraget startar den 1 maj och innebär att vi ansvarar för arbetsplatstjänster så som reception, post och säkerhet samt lokalvård till samtliga Swecos kontor i landet från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vi vill skapa ett genuint värdskap och tillhandahålla en service i stjärnklass med gott kaffe, en påfylld fruktkorg samt se till att kontorsmaterial är påfyllt och utveckla arbetsmiljö och kontor att längta till.  Kort och gott, vi skapar en bra upplevelse på alla nivåer där vardagen på arbetsplatsen blir till ett ställe där både medarbetare och besökare trivs och utstrålar arbetsglädje.

Vi tror att du är en utåtriktad lagspelare och gillar att utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dig vill vi skapa en levande och dynamisk arbetsplats där du och ditt team är de främsta ambassadörerna!Det här erbjuder vi

Vi människor växer när vi känner oss trygga och är uppskattade.
Vi får fler idéer och mer inspiration när vi blir uppmuntrade
istället för begränsade.

Hos oss får du förtroende. Med en säker arbetsmiljö och med schyssta villkor som grund får du ett stort ansvar och utrymme.

 • En trygg och säker arbetsmiljö
 • Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension och försäkringar
 • Friskvårdsbidrag
 • Föräldralön
 • Möjlighet till kompetens- och karriärutveckling
 • En varm och inkluderande arbetsmiljö

Möt några av våra medarbetare

Hos oss arbetar fler än 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra. Här berättar några av våra medarbetare om hur det är att jobba på Coor!

Alla {{category}}

Frågor och svar


Vilka roller finns det att söka?

Du hittar alla våra lediga jobb inom uppdraget här ovanför. Du når även alla våra lediga jobb på Coor om du klickar här.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?
Du söker tjänsterna via vår hemsida. Vi går igenom alla ansökningar löpande och om du går vidare får du träffa ansvarig chef på en intervju. Vi tar alltid referenser och bakgrundskontroll på de personer som vi vill erbjuda ett jobb.

Vilken anställningsform avser rekryteringarna?
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Det framgår i annonsen vilken tjänstgöringsgrad rollen har.

Har Coor kollektivavtal?
Ja, Coor har kollektivavtal.

Hur gammal måste man vara för att jobba här?
Du behöver ha fyllt 18 år.Vilka krav finns det för tjänsten?
De kompetenser som krävs framgår i respektive annons.

Vilka arbetstider kommer man att ha?
Kontorstider, måndag till fredag.

När ska man börja arbeta?
Senast den 1 maj 2024 vid uppdragets start. Vi rekryterar löpande och vår ambition är att ha våra medarbetare på plats i slutet av april för att underlätta vid uppstarten med Sweco.

Vilka är Middlepoint?
Middlepoint är ett dotterbolag till Coor. I den här uppstarten samarbetar Coor och Middlepoint med varandra i rekryteringen. Middlepoint erbjuder ett helhetskoncept inom internservice, konferens och bemanning. Middlepoint är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och är medlemmar i Kompetensföretagen.


Du är skillnaden

På Coor möter vi varandra med nyfikenhet och är stöttande.
Hos oss jobbar människor med olika personlighet, bakgrund och talang tillsammans. Brinner du också för service? Läs mer om att jobba på Coor: