Jobba som lokalvårdare på Coor

Att jobba som lokalvårdare på Coor innebär att du blir en viktig del av vårt team som arbetar med våra kunder. Du får förtroende och kan självklart luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt för att bidra till en friskare planet och välmående människor, i det lilla och i det stora. 

Lediga jobb inom lokalvård
Service Cleaning | Coor

På dina villkor

På Coor kan du jobba deltid eller jobba heltid som lokalvårdare, du kan arbeta i större städer, till exempel som lokalvårdare i Stockholm eller som lokalvårdare i Göteborg, i mindre städer eller ute i landet. Vi ger möjlighet till vidareutbildning inom lokalvårdsområdet och förutom att du jobbar nära andra lokalvårdare samarbetar du med vaktmästare, elektriker, receptionister och många andra yrkesroller. När du jobbar som lokalvårdare på Coor har du lön enligt kollektivavtal.

Du hittar alla lediga jobb som lokalvårdare här >

To kolleager der udskifter håndklæder

Mångfald berikar
Hos oss arbetar fler än 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Tack vare att det ryms så många olika yrkesroller inom Coor får du en varierande vardag, med många möjligheter. Under 2023 kom Coor på andra plats i SHE Index powered by EY och behöll därmed platsen som ett av Sveriges mest jämställda företag. Vi är även fortsatt ett Karriärföretag av Karriärföretagen.

Förmåner och lön som lokalvårdare
Coor erbjuder en trygg och säker arbetsplats med en lön som lokalvårdare enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla kompetens.

Fördelar med att jobba som lokalvårdare på Coor:

  • Möjlighet till utveckling och kompetensutveckling
  • Lön enligt kollektivavtal
  • Jobba som lokalvårdare i hela Sverige, i mindre orter eller i storstäder som Stockholm och Göteborg
  • Jobba deltid eller heltid som lokalvårdare
  • Trygga anställningsvillkor
  • Bli en viktig del av vår verksamhet

 

Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.