Jobba som fastighetstekniker

Jobb som fastighetstekniker på Coor innebär att du, tillsammans med kollegor, säkerställer den dagliga driften av våra kunders fastigheter genom olika tekniska arbetsuppgifter. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt för att bidra till en friskare planet och välmående människor, i det lilla och i det stora. 

Lediga jobb inom fastighet
To mandlige elektriker der aflæser elmåleren
Fastighet och lager | Coor

Utvecklas i ett innovativt företag där vi tar hand om varandra

Som en del av vårt team arbetar och utvecklas du i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla. Du är med och bidrar till en fortsatt utveckling av vår verksamhet hos våra kunder och får möjlighet att arbeta med olika uppgifter med fokus på problemsökning, underhåll och reparationer. Du kan till exempel jobba som fastighetstekniker i Stockholm eller som fastighetstekniker i Göteborg, men naturligtvis även i andra delar av landet. När du jobbar som fastighetstekniker har du lön enligt kollektivavtal.

Förmåner och lön som fastighetstekniker

Coor erbjuder en trygg och säker arbetsplats med en lön som fastighetstekniker enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som ny medarbetare har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla kompetens. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Mångfald berikar

Hos oss jobbar ungefär 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Tack vare att det ryms så många olika yrkesroller inom Coor får du en varierande vardag, med många möjligheter. Coor är med i SHE Index, ett verktyg för företag att kartlägga sitt jämställdhetsarbete. Coor tog förstaplatsen i årets svenska mätning, vilket innebär att Coor ligger på en topplacering för fjärde året i rad. Vi har även utsetts till ett Karriärföretag flera år i rad av Karriärföretagen.

Fördelar med att jobba som fastighetstekniker på Coor:

  • Möjlighet till kompetens- och karriärutveckling
  • Jobb som fastighetstekniker i Stockholm eller Göteborg, bland många andra platser
  • Trygga anställningsvillkor

Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.