Skaraborgs Städ
– nu en del av Coor

Våren 2023 förvärvade Coor Skaraborgs Städ med dotter­bolagen Städtjänst Värmland, Kristinehamns All Rent och Sanmix.

Tack vare detta förvärv kan vi på Coor erbjuda dig som driver verksamhet i Västra Götaland, Småland eller Värmland ett ännu bättre utbud av städtjänster och servicetjänster som gör arbetsplatsen smartare, tryggare och mer hållbar.

Är du, eller har varit, kund hos Skaraborgs Städ, Städtjänst i Värmland eller Kristinehamns All Rent (fd. Olssons Städ) och har fått hem ett borgenärsbrev? Läs mer här ➝

Nytt utseende, samma fina service

Nu kan vi erbjuda det bästa från två världar: det stora bolagets trygghet och professionalism – och det lokala företagets närvaro, flexibilitet och personliga engagemang. Jag är övertygad att vi tillsammans blir riktigt bra!

I Västra Götaland, Värmland och Jönköpingsområdet har vi under många år funnits på plats med lokala kontor och arbetsledning. Detta ger oss en god kännedom om marknaden och ett tryggt och nära samarbete som växer tillsammans med våra kunder. Närheten och det personliga engagemanget har för oss alltid varit framgångsfaktorer.

Vår personal har lång och bred erfarenhet av branschen och vi är vana att leverera lokalvård inom alla typer av miljöer som till exempel industrier, butiker, kontor, offentliga verksamheter som till exempel, skolor, vårdcentraler samt hemma hos privatpersoner.

I och med att vi nu ingår i Coors stora serviceorganisation kan vi även ta uppdrag med stor geografisk spridning och vi kan erbjuda många fler servicetjänster som gör arbetslivet ännu bättre. Regionerna drivs som “företag i företaget,” vilket betyder att våra lokala chefer har fullt mandat att fatta bra beslut som rör er som kund.

Vi fortsätter alltså att leverera med samma höga kvalitet, service och tillgänglighet som vi gjort de senaste 50 åren. Vi är stolta över att få möjligheten att vara er lokala lokalvårdspartner.

Varmt välkommen att kontakta oss.

Cornelia Pethrus,

Kontraktschef


Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i ditt område. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Om du sedan tidigare är kund hos Skaraborgs eller Städtjänst Värmland, kan du också nå oss på våra växelnummer:

Skaraborgs städ / Västra Götaland: 0506-188 50
Städtjänst Värmland: 054-690 790

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.