Byggstädning

Ska din verksamhet flytta in i nybyggda, ombyggda eller nyrenoverade lokaler? Då är det extra viktigt att städa bort byggdamm och annan smuts från lokalerna så att arbetsmiljön blir så bra som möjligt inför flytten. Låt våra städexperter sköta er byggstädning så att ni kan flytta in i fräscha och hälsosamma lokaler – smart, tryggt och hållbart.

Byggstädning | Coor

Professionell byggstädning för företag
– i hela Sverige

Byggstädning är städning som utförs i samband med byggprojekt, som vid nybyggnationer, ombyggnationer eller renovering av lokaler. Det innebär att man tar bort allt byggdamm, smuts och skräp som har samlats upp under byggprocessen. Alla ytor och fönster rengörs och lokalerna görs redo att tas i bruk. Plötsligt möts ni inte längre av intrycket av en byggarbetsplats utan den betydligt trevligare känslan av en ny, fräsch och inspirerande arbetsplats.

Att byggstäda är en tidskrävande uppgift som kräver både kunskap och vana. Coors erfarna lokalvårdare är experter på byggstädning och får därför jobbet avklarat på ett snabbt, tryggt och hållbart sätt.

Coor erbjuder professionell byggstädning för företag, myndigheter och andra verksamheter, inte bara i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra storstäder; vi finns tillgängliga i hela Sverige. Till exempel i Skellefteå:

Kundcase Byggstädning

Sara kulturhus i Skellefteå

"Det är mycket som ska till för att avrunda ett projekt i den här storleken och det sista man vill oroa sig för är om det är tillräckligt rent och iordning­ställt. Därför är det skönt att kunna över­lämna ansvaret till Coor som är pålitliga och har lång erfarenhet av den här typen av projekt. Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått av Coor och anlitar dem gärna för framtida projekt."

Vegard Brå – Projektchef, SSEA

Se kundcase med video  ➝


Byggstädning – detta ingår ofta:

Kök och pentry:

Duschrum och toaletter:


En fjäril för hållbarhet

Fjärilen står för utveckling och livskraft och den är viktig för jordens kretslopp. Coor har valt en orange fjäril som en levande symbol för de värdefulla, innovativa och hållbara städtjänster vi står för. Smart, trygg och hållbar service är avgörande för morgondagens attraktiva arbetsplatser. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO och vår lokalvård är Svanencertifierad.

Coor vill skapa de bästa förutsättningar våra kunders medarbetare. Detsamma gäller för våra lokalvårdare. En hållbar arbetsmiljö skapar välmående lokalvårdare – både idag och på längre sikt. Bra lokalvård är bra personalvård.


Kontakta oss om byggstädning

Professionell lokalvård och byggstäd bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel. Coor har lång och bred erfarenhet av att leverera lokalvård i hela landet. Vi tar väl hand om våra medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.