Lokalvård i hela Sverige

Din städfirma i Växjö – professionell lokalvård

Vi erbjuder smart, trygg och hållbar lokalvård i Växjö och är stolta över den samhällsviktiga insats våra medarbetare gör för att öka trivsel, trygghet och hälsa på arbetsplatser över hela landet. Som din städfirma skräddarsyr vi alltid våra städningen efter varje unik situation för att du ska få en lokalvård som passar din verksamhet.

Lokalvard-Vaxjo

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Växjö

Många företag och verksamheter uppskattar en lokalvård som enkelt kan skalas upp eller ner efter rådande situation. För det någon kan det handla om att kombinera lokalvård i Växjö med annan kontorsservice som underhåll av kaffemaskiner, bevakning eller vaktmästeritjänster. För en annan handlar det om att införa städrobotar eller städning som utförs nattetid.

Vissa verksamheter önskar synliga lokalvårdare med städvagnar som rör sig runt i lokalerna under kontorstid, andra vill satsa på att rensa bort skadliga partiklar ur luften med högteknologiska virushämmare. Hos Coor kan du få allt precis som du vill ha det.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Växjö

Vi levererar flexibla lösningar för städtjänster och lokalvård i Växjö för att öka trivseln på alla typer av arbetsplatser. Idag har städtjänster även fått den viktiga uppgiften att minska risken för smittspridning och har därför kommit till att spela en central roll i samhället.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Växjö

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss på Coor. Med våra flexibla lösningar inom städ och lokalvård kan vi skräddarsy varje uppdrag efter varje unik kund, plats och situation. Vi fokuserar på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar som ger er pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster som är helt anpassningsbara.

Vi säkerställer högsta möjliga kvalitet och hållbarhet genom att vara certifierade enligt Svanen och internationella erkända standarder för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Inom vår Facility Management är lokalvård bara en av många tjänster som utförs i och omkring lokaler och fastigheter. En del av vårt erbjudande är möjligheten att ta oss an uppdrag med stora ytor, specifika krav och stor geografisk spridning.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Växjö

Städning och lokalvård i Växjö utförs på alla typer av arbetsplatser oavsett miljö och lokal. Vi anpassar oss efter varje kunds unika behov och erbjuder till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Renrumsstädning
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet här.


Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor Way

Städtjänster i Växjö med vår egen städmetodik

Det är viktigt för oss att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål, och därför har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept; “Cleaning the Coor Way”. Konceptet anpassas till olika behov och krav och bygger på erfarenhet och spetskompetens. Vi säkerställer kvalitet och effektivitet för att allt ska vara tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare.

Läs mer om Cleaning the Coor Way ➝