dryckesmaskin för kontor | Coor

Dryckesmaskiner och Kaffeautomater

Coor är en av Nordens största leverantörer av varma och kalla drycker samt dryckesmaskiner till arbetsplatser. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt sortiment och kvalitet, både vid val av maskiner och råvaror. Genom vår storlek kan vi erbjuda våra kunder både djup kunskap och fördelaktiga priser.

Dryckesmaskin till kontoret

Nya produkter, nya trender och nya rön kommer ständigt ut på marknaden. Coor bevakar utvecklingen och ser till att anpassa utbudet av vattenautomater och andra dryckesmaskiner för kontor utifrån ändrade preferenser. Som exempel på produkter kan vi nämna vårt samarbete med Starbucks.

Leverans av kaffeautomater och dryckesmaskiner för kontor i Sverige

Coor samarbetar med marknadens ledande leverantörer av kaffeautomater, vattenautomater och dryckesautomater för kontor i Sverige och Norden. Baserat på kundens konsumtion och typ av lokaler tar vi fram en kostnadseffektiv och optimal lösning. Alla uppdrag skräddarsys, men standardtjänster för leverans av varma och kalla drycker är:

  • Förslag på olika automattyper och kaffesorter för er verksamhet

  • Finansieringslösningar av automater under driftsperioden

  • Rengöring av maskiner och ytor runt omkring, samt påfyllning av kaffe, te, socker, mjölk med mera

  • Förebyggande teknisk service av maskin eller varuautomat

  • Ansvar för felanmälan och åtgärd

Coor väljer certifierat kaffe

Genom att byta ut det vanliga kaffet mot ekologiskt minskar koldioxid-utsläppen med 67 procent (i snitt från 900 kg till 300 kg per kaffemaskin och år). Coor försöker på olika sätt aktivt verka för mer hållbara lösningar, och rekommenderar alla våra kunder att enbart erbjuda sina anställda certifierat kaffe, te och choklad – inte bara för miljön utan även för att säkerställa trygga arbetsförhållanden under produktionen. Idag är 3 av 4 av de kaffekoppar som Coor serverar certifierade, både i våra automater och i våra personalrestauranger.

Vi vill se till att fler personer dricker certifierat kaffe, kontakta Coor för information om våra leveranser till arbetsplatser där kaffe och andra drycker ingår.