Varuautomater med skräddarsytt utbud

Med varuautomater för kontoret kan dina medarbetare handla god mat, snacks och dryck när de önskar. Vi samarbetar med de mest välkända leverantörerna, och skräddarsyr sortimentet utifrån varje kunds behov.

Mat och dryck | Coor

Hyr varuautomater till kontoret

Som en del av Coors helhetsåtagande ingår att tillsammans med kunden ta fram förslag på varuautomater samt ett kundanpassat sortiment. Vi sköter löpande påfyllnad och utför återkommande service, ansvarar för support och felavhjälpande åtgärder samt ersätter felaktiga maskiner när ni hyr varuautomater av oss. Vi samarbetar med ledande leverantörer av automater och vår storlek gör att vi kan erbjuda fördelaktiga villkor. Vi kan också erbjuda finansieringslösningar för den som önskar. Varuautomaterna är en del av Coors helhetslösningar inom kontorsservice.

Ett ständigt utvecklat utbud

Coor bevakar ständigt nya produkter och kommer aktivt med förslag på sortimentsutveckling anpassat till nya trender och rön på marknaden. Till exempel möjlighet att välja nyttigt, energirikt snacks, vilket blir allt mer populärt. Fruktkorgen är en annan del av våra helhetslösningar som fler efterfrågar tillsammans med kaffemaskiner och varuautomater för kontor.

Varuautomater med olika betallösningar

Varuautomaterna baseras oftast på att den anställde själv betalar för sina inköp. Coor erbjuder möjlighet att betala via bank, kreditkort eller SMS, men också möjlighet till unika kort kopplat till löneavdrag eller olika appar. För kunder som önskar kan vi också erbjuda möjlighet för den anställde att betala via passerkortet. Det finns en mängd olika betalningsalternativ, och tillsammans kommer vi att hitta den optimala lösningen. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar kring hyra av varuautomater.