Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Snabbfakta om Coor

Coor är en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management, med en marknadsandel om cirka 40 procent inom IFM-segmentet.

Fem facility management medarbetare inom | Coor

Vi skapar välmående och välfungerade arbetsmiljöer

Coor är en ledande leverantör av IFM- och FM-tjänster i Norden och erbjuder alla facility management-tjänster som krävs för att ett företag eller en offentlig verksamhet ska fungera smidigt och effektivt.

Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Equinor, ICA, NCC, ”Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten”, Saab, Alleima, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv.

Vi består av över 13 000 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Årsomsättningen per den 31 december 2023 är cirka 12 443 MSEK (rullande 12-månader).