Fastighetsservice i hela Sverige

Fastighetsförvaltning och fastighetsservice i Umeå

Vi har fastighetstekniker redo för uppdrag, vad behöver ni hjälp med? Coor är din lokala leverantör för olika fastighetstjänster – större och mindre uppdrag; allt från akuta punktinsatser till riktigt långa partnerskap. Vi växer i regionen och flyttar in i nya stora lokaler i Umestan Företagspark. Här får du veta vi kan erbjuda i Umeå.

Så förstår vi er

Snabb och trygg fastighetsservice

På en arbetsplats är det alltid mycket som ska fixas; möbler ska flyttas eller monteras, lampor bytas, whiteboardtavlor hängas, gräsmattor klippas och snö skottas. Kanske behöver ni också en riktig fastighetspartner; någon som tar hand om all drift och underhåll, som kan bygga om, minska elförbrukningen och se över ventilationen? 

Fungerande fastighetsförvaltning och fastighetsservice bidrar till en bra upplevelse för alla som vistas i fastigheten – för anställda, kunder och alla andra besökare.

Coor är ett stort och tryggt fastighetsbolag, men har den lokala aktörens personlighet, engagemeng och flexibilitet. För oss är det viktigt att vara där våra kunder är - och vi finns nära i hela Norrland.

Vår mest populära tjänst

Din vaktmästare i Umeå

Vår vaktmästeritjänst i Umeå används flitigt av både stora och små företag och även fastighetsägare. Coors proffsiga vaktmästare har erfarenhet av olika typer av fastighetsservice i både privat och offentlig sektor. De kan till exempel hjälpa dig med:

  • Ommöblering
  • Upphängning av whiteboards, hatthyllor, tavlor och anslag
  • Byte av ljuskällor
  • Montering och service av möbler
  • Projektledning samt flyttar i mindre skala 

En bra vaktmästarfunktion utmärks av kunnig, lyhörd och servicemedveten personal. Alla våra medarbetare får anpassade utbildningar som säkerställer att våra kunder får fantastisk service och ständigt utvecklade fastighetstjänster. Om du är i behov av en snabb och smidig vaktmästare i Umeå med omnejd är det oss på Coor du bör kontakta.


Vi tar helhetsansvar

I Umeå erbjuder vi också dessa tjänster inom fastighetsservice:


Coor skapar värde

Smart, trygg och hållbar fastighetsservice i Umeå

Coor förvaltar idag över 15 miljoner kvadratmeter, vilket gör oss till en av Nordens största leverantörer av fastighetstjänsterTusentals personer bor eller arbetar i fastigheter där vi utför fastighetsservice och har fastighetsförvaltning. Vi förenklar våra kunders vardag med teknisk förvaltning, drift och energioptimering.

Med personliga leveranser och lokal närvaro i Umeå gör oss snabba och flexibla. Genom att vi kombinera marknadsledande kompetenser inom fastighetsservice med innovativa och hållbara lösningar och en riktigt hög servicegrad har fastighetstjänster blivit ett av våra mest snabbväxande områden, både i Umeå och i resten av Sverige.

Fastigheter som fungerar låter dig sova gott om natten.


Vi vill prata fastighetsservice med dig!


Eller hör av dig här, dygnet runt:

Kontakta Coor fastighet i Umeå

Vi tar hand om alla era fastighetertjänster – smart, tryggt och hållbart. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

Property, Indoor, Coor
GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.