"Jag uppskattar också att få jobba självständigt med frihet under ansvar."

När Agneta Huvén ville utvecklas inom Coor tog hon chansen. Hon gick från en administrativ tjänst till ett mer aktivt arbete utomhus. Idag är hon fastighetsskötare på kontrakt Karolinska och har äntligen hittat hem.

Agneta kom till Coor i och med ett förvärv för ungefär nio år sedan. Ganska snart fick hon en administrativ tjänst hos en av Coors kunder och jobbade där i fyra år. Efter en tid kände hon en saknad efter arbetskamrater och ett mer aktivt arbete, och sökte därför tjänsten som fastighetsskötare på kontrakt Karolinska.

– Jag hade en trädgårdsutbildning som jag inte hade nyttjat och jag är en väldigt aktiv person. Jag älskar att jobba ute och att få använda händerna. I huvudsak jobbar vi med alla grönområden inom Karolinska. Under vintertid tar vi hand om snöröjning, julbelysning och inför julen satte vi upp fem gigantiska granar. Vi tar även hand om Coors servicebilar, berättar Agneta.

Hur ser du på din utveckling inom Coor?

– Jag uppskattar att Coor verkligen ville tillmötesgå mig när jag kände att jag ville gå vidare. Jag blev också så otroligt gott mottagen här på kontraktet. Jag uppskattar också väldigt mycket att vi får interna utbildningar med stort fokus på säkerhet.

– Det jag tycker är så himla roligt här är att jag stöter på personal och patienter hela tiden och det är skönt att kunna vara behjälplig, det är en stor del av arbetet. Vi ser också till att utrymningsvägar inte är blockerade. Jag uppskattar också att få jobba självständigt med frihet under ansvar.

Maj 2022