"Vi har en fantastisk sammanhållning"

Jessica Teran Kiesel är IT-projektledare på Security Development på Coor och brinner för att lyfta fram sina medarbetare inom projekten. ”Vi har en fantastisk sammanhållning”, säger hon.

För ungefär ett år sedan började Jessica Teran Kiesel arbeta på Security på Coor som IT-projektledare. I hennes vardagliga arbete ansvarar hon för att implementera och genomföra IT-relaterade projekt inom säkerhet, som exempelvis olika IT-system och serverparker. Det är tekniskt komplicerade projekt som är viktiga för våra kunders verksamheter.

– I min dagliga verksamhet som projektledare jobbar jag med att följa upp så att vi ger en bra leverans till våra kunder, men en stor del av att vara projektledare handlar om att lyfta fram medarbetarna i teamet och se till att man tar tillvara på allas kompetens på bästa sätt, säger hon.

Hon berättar att hon som projektledare brinner mycket för medarbetarna i projektet.

– Jag har otroligt kompetenta medarbetare inom hela kontrakt Säkerhet. Vi har en fantastisk sammanhållning hos oss, säger Jessica Teran Kiesel.

Vilken är din bästa lärdom hittills på Coor?

– Det som jag har tagit mest intryck av är hur engagerade vi är i att säkerställa att kunden får en bra service. Det genomsyrar hela tänket på Coor väldigt tydligt, ut i alla delar i organisationen. Exempelvis om vi ska genomföra en IT-lösning, då genomför vi den inte bara utan vi är proaktiva också. På så sätt skapar vi starka relationer med våra kunder. Det gillar jag jättemycket.

Vad uppskattar du mest med att ha Coor som arbetsgivare?

– Förutom mina kollegor och de spännande projekten tycker jag att vi har väldigt bra ledare. Jag uppskattar cheferna omkring mig. De är lyhörda och tillgängliga och aktiva i det dagliga arbetet.

Juli 2021