Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

"Jag lär mig något nytt varje dag!"

Med en lång bakgrund inom Coor arbetar Madeleine Dahlkvist idag som säkerhetschef och säkerhetsskyddschef. Det har varit en fantastisk och utmanande resa, berättar Madeleine.

Madeleine på Coor

Madeleine kom till Coor 2005 vid en av Coors outsourcingaffärer.

Hur kändes integrationsprocessen när du blev en del av Coor?

– Det var utmanande och en förändringsresa att gå från att vara kollega till att vara serviceleverantör. Men jag har alltid bara tänkt ”Nu kör vi!”. Jag tycker att det är roligt med förändringar. Genom att ha ett öppet sinne så lär man sig nya saker.

Idag är du säkerhetschef, hur ser du på din utveckling inom Coor?

– Under Coortiden har jag hunnit med att vara kontraktsutvecklare, arbetat med försäljning inom affärsutveckling och arbetat inom Center of Excellence inom lokalvården innan jag tillträdde tjänsten jag har idag. I min roll lär jag mig något nytt varje dag, det är helt fantastiskt roligt och utmanande.

Madeleine har ett brett kontaktnät och är en stödfunktion för hela Coor i Sverige. Säkerhetsarbetet är något hon verkligen brinner för.

– Det är viktigt att vi som företag uppfattas seriöst och att potentiella kunder ser att vi tar vårt ansvar och kan sätta oss in i kundens behov och utmaningar. Det är viktigt med ett säkert företag, kontor och arbetsplatser men utan att det för den delen ska uppfattas som mindre trevligt.

Vad är det bästa med att arbeta på Coor?

– Trevliga, kompetenta och professionella kollegor!

April 2021