”Jag känner mig hemma på Coor!”

Michalis Mylonas jobbar som servicetekniker inom säkerhet. Jobbet är varierande och roligt – speciellt efter att de har fått elsparkcyklar som de använder för att ta sig till siterna.

Jobba hos oss Michalis | Coor

Michalis Mylonas studerade till elektriker på gymnasiet och började direkt efter studenten att jobba på Coor som servicetekniker. Han har nu jobbat i tre år och lyfter fram att jobbet är omväxlande och att stämningen är bra i arbetsgruppen.

– Alla är så hjälpsamma, och så är det roligt att vi får åka runt till olika ställen, säger han.

Just att åka runt har blivit lite roligare efter att teamet har fått elsparkcyklar som de använder i tjänsten. Michalis säger att det var lite svårt att åka på sparkcykeln i början, men att han nu har fått grepp om det. Michalis har många vänner och bekanta som jobbar inom olika sektorer på Coor:

– Det är sådan gemenskap på Coor, jag känner många som jobbar på till exempel lokalvård och gods och jag trivs, de trivs. Jag känner starkt för Coor som arbetsgivare.

Arbetsuppgifterna som servicetekniker beskriver han som varierande och under en dag jobbar han mycket med installationer, felsökningar och brandlarm.

Hur känns det för dig att gå till jobbet?
– Jag känner mig bekväm och som hemma, det känns skönt att gå till jobbet. Plus att jobbet är så varierande, man vet aldrig vad som ska hända!

November 2019