"Jag vill förmedla ett äkta samt kompetent värdskap"

En hög initiativförmåga samt enastående kollegor och kunder är några av faktorerna som gör att Marit Sonnesjö stormtrivs på Coor.

Idag arbetar Marit Sonnesjö som konferensvärd/receptionist hos en av Coors kunder i Uppsala.

– Det är i vår reception som vår kund, kollegor, besökare och konferensgäster hälsas välkommen. En vanlig arbetsdag kan handla om allt ifrån att ta emot våra besökare, besvara inkommande mejl, boka konferensrum, sköta inköp och färdigställa matservering vid konferenser. Det mest betydande som jag vill förmedla i mitt dagliga arbete är ett äkta samt kompetent värdskap.

– Närmast i tiden innan jag började arbete på Coor finns många års yrkeserfarenhet från skiftande serviceyrken. Dels från ett flygbolag som trafikassistent på Arlanda flygplats samt som flygvärdinna fram till år 2018

Du reste en del innan du började på Coor, men hur har din resa inom Coor sett ut?

– Jag har redan hunnit få erfarenhet från två olika arbetsområden vilket är inspirerande och roligt. Jag har arbetat på Coor sedan januari 2018. Inledningsvis arbetade jag i den då helt nyöppnade samt strålande FOOD by Coor restaurangen Hubben i Uppsala, som är placerad i Uppsala Science Park. Ett år senare så hade jag möjlighet att växla inriktning, och arbetar nu som kontorsvärdinna/receptionist hos en av Coors kunder och där finner ni mig än i dag. Jag stormtrivs!

Vad uppskattar du mest med Coor som arbetsgivare?

– Det jag uppskattar med Coor som arbetsgivare är alla enastående kollegor och kunder! Samt att det är ett stabilt företag med hög initiativförmåga inom många områden. Mina närmaste chefer samt Coors ledning uppmuntrar till ett helhetstänk och förmedlar pålitlighet. Egenskaper som har varit av stor vikt för oss alla, detta omskakande år. Den bästa lärdomen som jag har fått från Coor hittills är en uttrycksfull textrad som jag läste nyligen: "framgång ger trygghet, trygghet ger framgång".

Augusti 2021