Våra städtjänster

Bra lokalvård på arbetsplatserna bidrar också till ökad hälsa och säkerhet, både för anställda och gäster.

Tjänster inom fastighetsservice | Coor

I spåren efter pandemin är lokalvård en nyckelfunktion i samhället

Rena och fräscha lokaler gör skillnad för trivsel och trygghet, både för era medarbetare när de återvänder till sina arbetsplatser och för era besökare och leverantörer som då och då vistas i era lokaler.

Coor är tillräckligt flexibla, lokala och personliga för att inget uppdrag ska vara för litet. Vi är samtidigt tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. På så sätt hittar vi lösningar för varje unik kund, plats och situation.

Vi tar också väl hand om våra medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför.

Kontakta oss för bra städlösningar ➝

Städtjänster för alla verksamheter

Coor har lång och bred erfarenhet av att städa inom alla typer av miljöer och vi anpassar oss till varje kunds unika behov. Det finns redan genomtänkta lösningar för olika verksamheter, till exempel kontor, industrier eller sjukvård.

Vi har ett eget lokalvårdskoncept; ”Cleaning The Coor Way” som enkelt anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet.

Några av de vanligaste tjänsterna vi utför är:

Städtjänster med Coor

Helhetsansvar för daglig städning

”Jag städar på flera olika platser varje vecka, det känns bra att göra riktigt fint på ”mina” kontor och jag lär känna mina kunder. Är det något som behöver extra rengöring så säger jag till, eller om jag ser en trasig lampa eller en blockerad utrymningsväg.”

Lokalvård och städtjänster | Coor

Hygienvärdar för ökad trygghet och trivsel

”Efter pandemin vill många kunder att det verkligen syns att vi städar. Vi är snabbt på plats efter ett avslutat möte och jag brukar påminna lite extra om att hålla avstånd när någon glömmer. Jag gillar verkligen att träffa folk och de verkar glada att se mig.”

Städtjänster och lokalvård | Coor

Fönsterputs för bra ljusinsläpp

”Att pusta fönster är en konst, att få det helt rent... men jag har ju putsat några tusen fönster vid det här laget… så nog vet jag hur man gör. Och fort ska det gå! När fönstren är rena så syns det hur rent och snyggt det är inne i lokalerna!"

Medarbetare på Coor

Alla behöver en storstädning ibland

”Det är faktiskt roligt att få städa på djupet ibland; göra så där RIKTIGT rent i alla hörn. Vi torkar väggar och tak, kryper bakom möbler och klättrar på stegar för att komma åt. Det blir så fint efteråt, och mycket lättare att städa sen.”

Kvinnlig medarbetare på Coor

Golvvård ökar golvens livslängd

”Det finns många olika sorts golv; trä, plast, sten… och alla måste man ta hand om på olika sätt. Blir det fel så blir det verkligen fel. Och dyrt. Vi som arbetar med det här får särskild utbildning för att det ska bli rätt. Och golv som man tar hand om håller länge, och de är lättare att städa i vardagen.”

Lokalvårdare på Coor

Vi tar väl hand om våra medarbetare

"Nyckeln till vår framgång är att vi är så stolta över vår städpersonal. Jag ser till att de också får en trygg arbetsmiljö med bra utbildning, miljövänliga produkter, ergonomiska metoder och möjlighet att påverka sin arbetsdag. Jag tror att Coor har Sveriges nöjdaste lokalvårdare!"

En fjäril för hållbarhet

Fjärilen står för utveckling och livskraft och den är oerhört viktig för jordens kretslopp. Coor har valt en orange fjäril som en levande symbol för de värdefulla, innovativa och hållbara städtjänster vi står för.

En hållbar arbetsmiljö för våra kunders medarbetare betyder att de får de bästa förutsättningarna att göra sitt bästa på jobbet och att de mår bra – både idag och på längre sikt. Detsamma gäller för våra lokalvårdare. När vi tar väl hand om våra medarbetare så kan de kan ta väl hand om era.

Det är så bra lokalvård handlar om bra personalvård.

André ger er smidiga städtjänster

Städning gör det rent, snyggt och tryggt! Våra kunders medarbetare kan i lugn och ro fokusera på sin egen kärnverksamhet.

André berättar att han kan ordna all möjlig service till alla typer av verksamhet. Städning är bara en av dem – men kanske den viktigaste nu för tiden? André bor i Umeå och hänger mycket på träningscentret IKSU eller i löpspåren någonstans kring staden.

Hör av dig till André så berättar han vad Coor kan göra för just ditt företag!