Bra lokalvård är bra personalvård

Coor erbjuder professionella städtjänster som är smarta, trygga och hållbara. I södra Sverige finns vi på plats med lokala kontor i Småland, Blekinge och Skåne och självklart erbjuder vi samma fantastiska service i hela regionen.

Kontakta oss

Smart, trygg och hållbar lokalvård i södra Sverige

Företag och organisationer behöver trygga, flexibla lokalvårdstjänster som lätt kan anpassas efter behov, krav och rådande situation i samhället. Vi på Coor har en lång och bred erfarenhet av att leverera lokalvård lokalt nära dig men kan också möta ett rikstäckande behov.

I södra Sverige finns vi på plats med ett flertal lokala kontor i Småland, Blekinge och Skåne. Den lokala närvaron i regionen ger oss en god kännedom om marknaden och ett tryggt och nära samarbete för att växa tillsammans med våra kunder. Under 2022 förvärvade Coor det skånska lokalvårdsföretaget Centrumstäd. Genom förvärvet har vi stärkt vår lokalvårdsorganisation i södra Sverige och skapat goda förutsättningar för vår fortsatta regionala expansion.

Coor är tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. Vi är samtidigt tillräckligt lokala för att ta mindre uppdrag och anpassa lösningar till varje unik situation. Vår personal har lång och bred erfarenhet av att städa inom alla typer av miljöer som till exempel labb, industrier, butiker, kontor – och till och med ubåtar!

Varmt välkommen att kontakta oss.

Marie Marnfeldt
Ansvarig lokalvård södra Sverige Coor

En fjäril för hållbarhet

Fjärilen står för utveckling och livskraft och den är viktig för jordens kretslopp. Coor har valt en orange fjäril som en levande symbol för de värdefulla, innovativa och hållbara städtjänster vi står för.

Smart, trygg och hållbar service är avgörande för morgondagens attraktiva arbetsplatser. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO och vår lokalvård är såklart Svanen certifierad.

Coor vill skapa de bästa förutsättningar våra kunders medarbetare. Detsamma gäller för våra lokalvårdare. En hållbar arbetsmiljö skapar välmående lokalvårdare– både idag och på längre sikt.

Bra lokalvård handlar om bra personalvård.

Vår proffsiga personal kan bland annat hjälpa dig med:

"Vårt samarbete med Coor frigör resurser hos oss genom att vi får in kompetens från Coors kärnområden. Våra medarbetare kan göra sitt jobb utan att behöva tänka på att en lampa är sönder eller att det syns en kaffefläck."

Ninna Adelgren
Tillförordnad FM-chef på Kraftringen

Läs kundcase

Kontakta Mårten för bra service!

Vi anpassar oss till varje kunds behov. Inget uppdrag är för litet – och inget uppdrag är heller för stort, för svårt eller för spritt!"

Hör av er till Mårten för att få ett bra förslag på service och städning för era lokaler.